Γιώργος Γεωργίου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

Όσα είχε αποκαλύψει για την προσωπική του ζωή

Απόλυτα ειλικρινής ο Γιώργος Γεωργίου είχε μιλήσει για τον θάνατο του γιου του Τάσου, ξετυλίγοντας το κουβάρι της προσωπικής του ζωής στο «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη το 2019.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ιστορίας του, ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του Τάσος σε ηλικία μόλις 11 ετών, αλλά και στον θάνατό του σε ηλικία 35 ετών έπειτα από έναν Γολγοθά που διήρκεσε 15 χρόνια και που αποτέλεσε ουσιαστικά και την αιτία να ασπρίσουν τα μαλλιά του και να χάσει τα δόντια του.

Γιώργος Γεωργίου

«Την ασθένεια του γιου μου την έχει 1 παιδί στο 1,5 εκατομμύριο. Λέγεται νευροφυτική ανεπάρκεια και είναι μια ασθένεια των νεύρων [...] Πήγαμε σε γιατρούς στο Λονδίνο και μας εξήγησαν τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η γυναίκα μου πήγε να πέσει από τον 8ο όροφο και την κράτησαν κάτι κάγκελα στο παράθυρο, θα αυτοκτονούσε. Εγώ σηκώθηκα το πρωί και είχαν ασπρίσει τα μαλλιά μου και έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου από τη στεναχώρια. Η ασθένεια εξελίχθηκε σιγά σιγά. Η μεγάλη πληγή για μένα ήταν όταν σκεφτόμουν τι μπορεί να αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του, γιατί μέχρι τα 11 του ήταν ένα υγιέστατο παιδί. Δεν ρώτησα ποτέ πώς αισθάνεται, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του. Και η Μαρία ήταν ηρωίδα και γι' αυτό της δίνω συγχαρητήρια», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

Γιώργος Γεωργίου: «Είχα πεθάνει. Με συνέφεραν με μαλάξεις»

Η περιπέτεια με την υγεία του έξι μήνες μετά τον χαμό του γιου του, τον οδήγησε ένα βράδυ στο Γενικό Κρατικό Πειραιώς με ανακοπή. Μάλιστα, οδήγησε ο ίδιος μέχρι το νοσοκομείο όπου μόλις έφτασε στην είσοδο κατέρρευσε και ξύπνησε έπειτα από μια μέρα.

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας γιατί ποτέ δεν έφτιαξε ξανά τα δόντια του, απάντησε πως αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν του από το 1992, ενώ ανέφερε πως διατήρησε καθόλου σχέσεις με καμία από τις δυο πρώην συζύγους του, παρά μόνο με την κόρη του στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, λέγοντας πως ήταν το μόνο πρόσωπο που είχε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top