Ειρήνη από GNTM: «Έκλαψα με λυγμούς που δεν μπήκα στο σπίτι!»

Η παίκτρια με τα τατουάζ που δεν πέρασε στην επόμενη φάση

Καλεσμένη στους «Κου Κου» ήταν το πρωί της Πέμπτης μία ακόμα παίκτρια του GNTM που συζητήθηκε πολύ. Ο λόγος για την 25χρονη Ειρήνη, την καλλονή με τα τατουάζ που δίχασε την κριτική επιτροπή.

Η διαγωνιζόμενη που έφτασε μια ανάσα από το να μπει στο σπίτι, μίλησε για αυτής της την εμπειρία. «Τη στιγμή που μου ανακοίνωσαν πως δεν μπορώ να προχωρήσω στο GNTM πληγώθηκα πάρα πολύ. Ήθελα πολύ να προσπαθήσω και να κάνω όλα αυτά τα extreme πράγματα που συμβαίνουν. Αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν το περίμενα κιόλας. Ήλπιζα πως θα περάσω. Έκλαψα σίγουρα πάρα πολύ. Με λυγμούς. Είχα να κλάψω χρόνια με λυγμούς. Είχα την ελπίδα. Δεν μπόρεσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου» είπε φανερά στεναχωρημένη που δεν προχώρησε στο παιχνίδι.

GNTM: Φωτογράφιση με φίδια! Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Η Ελένη μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την «έβγαλε» από το GNTM

«Όταν στάθηκα απέναντι από τους κριτές, αγχώθηκα πάρα πολύ και στενοχωρήθηκα. Αλλά το περίμενα. Είχα δει και το περσινό» σχολίασε για τα όσα έζησε στις auditions αλλά και το bootcamp του GNTM.

Τι είπε για τα πολλά τατουάζ που της στέρησαν τη συμμετοχή; «Πιστεύω πως υπάρχει χώρος στο μόντελινγκ και για ένα κορίτσι με τατουάζ. Σίγουρα βέβαια δεν μπορεί να κάνει τα πάντα… Σίγουρα σκέφτομαι να κάνω και άλλα τατουάζ. Συνεχίζω να ασχολούμαι με τις φωτογραφίσεις και με το επάγγελμά μου που είναι make-up artist» δήλωσε το μελαχρινό μοντέλο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top