Χριστοπούλου: Έστειλε εξώδικο για τη συνέντευξη του Καλλίτση!

Η απάντηση του τηλεοπτικού σταθμού

Εξώδικο έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τη συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καλλίτσης στην εκπομπή «Μετά το μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη!

Ο γνωστός hair stylist και make up artist, την Τρίτη 12 Ιουνίου είχε αναφερθεί στο βράδυ εκείνο που παραλίγο να χάσει τη ζωή του, περιγράφοντας καρέ-καρέ τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης, αλλά και τις πρώτες σκέψεις που έκανε όταν συνειδητοποίησε πώς «φλέρταρε» με τον θάνατο. Ακόμα, είχε εξηγήσει πώς η περιπέτεια αυτή επηρέασε τη ζωή του και τον οδήγησε στον χωρισμό από την τότε σύζυγο του, Έλενα Χριστοπούλου, ενώ είχε πάρει θέση και είχε απαντήσει σε όλα όσα είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί για το διαζύγιό τους.

Καλλίτσης: «Η Έλενα έφυγε από το σπίτι. Ήθελε κάτι άλλο»

Η εξομολόγηση του Πάνου Καλλίτση φαίνεται πώς έφερε την αντίδραση της γνωστής booker μοντέλων και coach του GNTM, η οποία φανερά ενοχλημένη από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της late night εκπομπής του Alpha απέστειλε εξώδικο προς το κανάλι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις αναφορές του του πρώην συζύγου της στο πρόσωπό της για τα ζητήματα που αφορούν τον χωρισμό τους.

Το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια προβολής της εκπομπής «Μετά το μεσάνυχτα» , προβλήθηκε η απάντηση του Alpha στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου. Συγκεκριμένα, σε κάρτα που εμφανίστηκε στην οθόνη, το κανάλι επισημαίνει: «Ο σταθμός μας διευκρινίζει ότι οι απόψεις που διατυπώθηκαν από τον κ. Καλλίτση είναι εξ αντικειμένου αυστηρά προσωπικές, όπως εξάλλου οι αναφορές όλων των εμφανιζομένων στην εκπομπή ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ και, ως εκ τούτου, δεν προσυπογράφονται ως προς την ακρίβεια ή την ορθότητά τους από το σταθμό».

Η απάντηση του Alpha στο εξώδικο της Έλενας Χριστοπούλου, όπως προβλήθηκε on air.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top