Survivor: Έξαλλες Ξένια και Δαλάκα με τον Μουρούτσο και τους άντρες των Διασήμων

Δείτε το βίντεο

H ψήφος του Μιχάλη Μουρούτσου στην Ξένια μετά την ατομική του ασυλία για να είναι υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor αλλά και το γεγονός ότι οι άνδρες δεν κάνουν πολύ παρέα με τις γυναίκες επειδή έχουν σοβαρές σχέσεις εκτός παιχνιδιού, φαίνεται πως προβλημάτισαν τόσο την τραγουδίστρια των REC όσο και την Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο παίκτριες, οι οποίες έχουν έρθει κοντά στο παιχνίδι, σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με την Ξένια να λέει στην  Δαλάκα:

 «Εσύ σαν Κατερίνα έχεις πρόβλημα με κάποιο από τα παιδιά; Εγώ δεν έχω με κανέναν πρόβλημα. Αν αυτοί έχουν ας έρθουν να το λύσουν! Το αν με ψηφίζει αγωνιστικά, πιστεύω να ξέρει τι κάνει. Το έκανε επειδή δε γουστάρει τη μούρη μου; Δεν γουστάρει εμένα σαν άνθρωπο δεν το ξέρω.».

"Δεν θεωρώ σωστό να μείνουν τρεις κοπέλες ενώ υπάρχουν πέντε αγόρια», είπε στη συνέχεια στη συνέντευξή της η Δαλάκα και συμπλήρωσε πως "κανένα αγόρι δεν έχει ψηφίσει ποτέ αγόρι, σε αντίθεση με την ίδια!"

Μάλιστα, και οι δυο τόνισαν ότι τους προσβάλει το γεγονός ότι τα αγόρια τις απομακρύνουν με τον τρόπο τους από την παρέα τους επειδή έχουν σοβαρές σχέσεις, καθώς οι ίδιες δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top