Survivor: Η αποκάλυψη της Χατζίδου για την Σπυροπούλου - «Είχε πιάσει την Δαλάκα και…»

Δείτε τι είπε στο Survivor Πανόραμα

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Όλγα Φαρμάκη αποκάλυψε ότι κατηγορήθηκε από έναν συμπαίκτη της ότι στρώνει τα κρεβάτια τους για να την συμπαθήσουν, ωστόσο, δεν κατονόμασε το πρόσωπο που το είπε αυτό.

Την αποκάλυψη έκανε η Ελένη Χατζίδου στην εκπομπή Survivor Πανόραμα, όπου ήταν για δεύτερη μέρα καλεσμένη. Όπως είπε, το άτομο που κατηγόρησε την Όλγα Φαρμάκη ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είχε πιάσει η Κωνσταντίνα ένα άτομο και το είχε πει. Κακώς η Όλγα δεν είπε “Κωνσταντίνα μου, εσύ το είπες σε κάποιο άτομο”, αλλά μπορεί να μην ήθελε να γίνει χαμός. Η Κωνσταντίνα το είχε πει στην Κατερίνα. Δεν μπορούσε να το πει στη Μαρία, γιατί η Μαρία θα το έλεγε στην Όλγα. Εμένα μου το είπαν πριν φύγω. Εμένα μου είπε η Όλγα ότι την κατηγόρησε η Κωνσταντίνα στην Κατερίνα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Χατζίδου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε από την πλευρά της: «Άμα θες να το ξεκαθαρίσεις, γυρνάς και λες “εγώ το είπα”. Δεν ρωτάς τον άλλον “ποιος το είπε;”, ενώ το έχεις πει εσύ. Αυτό είναι λίγο περίεργο. Ή η Κωνσταντίνα έχει πολύ μεγάλο θράσος ή δεν το είπε η Κωνσταντίνα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top