Δ. Ουγγαρέζος: «Όταν ξεκίνησα ήμουν ο πρώην της Νάντιας»

Ουψ… Κι άλλο καρφάκι του παρουσιαστή

Δ. Ουγγαρέζος: «Όταν ξεκίνησα ήμουν ο πρώην της Νάντιας»

Χωρισμένοι, χωρισμένοι, αλλά όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο Δ. Ουγγαρέζος θα κάνει και μια αναφορά στη Νάντια Μπουλέ.

Ακόμα και τώρα που οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με την τραγουδίστρια των Otherview, Κρυσταλλία, εκείνος μόνο για τη Νάντια Μπουλέ μιλάει.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Nitro βγάζει τα παραπονάκια του όχι μόνο για την πρώην, αλλά και για τους… εργοδότες του.

«Όταν ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τον Όμορφο Κόσμο λέγανε “ο πρώην της Νάντιας”», λέει ο Ουγγαρέζος, ο οποίος όμως προσθέτει ότι έχει πολύ χιούμορ και αυτοσαρκαζόταν κι αυτός με αυτό το θέμα.

«Μετά, στα αστεία που έκανα, επειδή είμαι άνθρωπος που αυτοσαρκάζεται έλεγα από μόνος μου ότι είμαι ο πρώην της Νάντιας», λέει.

Πάντως τι του βρήκε η Νάντια και τον ερωτεύτηκε, δεν μας λέει. Αντίθετα μας παραπέμπει στην ίδια για να το μάθουμε, ενώ για την καινούργια του σχέση με την Κρυσταλλία δεν λέει κουβέντα.

«Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Πλέον. Για να διαφυλάξω κι εμένα και τους ανθρώπους που είναι γύρω μου», τονίζει.

Παραδέχεται τέλος ότι είναι και νάρκισσος και ματαιόδοξος.

«Όποιος ασχολείται με αυτή τη δουλειά και σου πει ότι δεν είναι μέσα του ματαιόδοξος και νάρκισσος είναι ψεύτης. Όλο αυτό που μου συνέβη το κυνήγησα, με κυνήγησε και πιστεύω πως ο Θεός το έκανε να συμβεί. Ό, τι και να σημαίνει αυτό».

Ενώ σε εκείνους που λένε ότι είναι ότι πιο… ουγκ υπάρχει απαντά:

«Φαντάζομαι πως όσοι το λένε αυτό δεν με έχουν συναντήσει ποτέ τους. Από την άλλη μπορεί αυτό να είναι μια δικαιολογία για τον εαυτό μου. Συνήθως όταν με γνωρίζουν από κοντά, τρώνε μια φρίκη γιατί λένε: “κοίτα να δεις, μιλάει σοβαρά”. Θέλει το χρόνο της η φάση. Ενδεχομένως, με αυτά που έχω ασχοληθεί, δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να δείξω ότι μπορώ, να επιχειρηματολογήσω σε κάτι, ότι έχω δομημένη σκέψη και δεν υποτιμώ κανέναν, ότι δεν έχω υφάκι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top