Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Πακέτα θεραπευτικού τουρισμού σε Σύρο και Λαμία

Κάθε Τρίτη στις 22:30 - Μόνο στο Star Web TV!

Η εκπομπή "Η Ελλάδα στην καρδιά μας", με τον Μπάμπη Πετράκη, ασχολείται με τις διακρίσεις και τα προβλήματα της ελληνικής ομογένειας, καθώς και την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. 

Κάθε Τρίτη στις 22:30 φέρνουμε την Ελλάδα πιο κοντά στους απόδημους Έλληνες αλλά και τον ελληνισμό του εξωτερικού πιο κοντά στην Ελλάδα. Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Στην εκπομπή αυτής της Τρίτης, η διευθύνουσα σύμβουλος της Signature Travel Μαρία Αλιφραγκή και ο οστεοπαθητικός, φυσικοθεραπευτής και διευθύνων σύμβουλος του MTS Σύρου Γιώργος Τεντζεράκης μας εξηγούν τα πάντα για τα πακέτα θεραπευτικού τουρισμού, στα οποία μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές, ξεκούραση και υγεία, στο πλαίσιο ενός άρτιου και πλήρως εξελιγμένου προγράμματος.

Επίσης, συνδεόμαστε με την Πολωνία και τον παρουσιαστή, επιχειρηματία, chef και ταξιδιωτικό πράκτορα Θεόφιλο Βαφείδη, από τον οποίο μαθαίνουμε τα πάντα για της ελληνική ομογένεια εκεί.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή.

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top