Τέλος το Survivor, αλλά όχι και τα προβλήματα υγείας για τη Σάρα Εσκενάζυ

Τι εξομολογήθηκε η ίδια σε συνέντευξή της

Προβλήματα υγείας για τη Σάρα Εσκενάζυ

Συνεχίζονται τα προβλήματα υγείας για τη Σάρα Εσκενάζυ παρά το γεγονός ότι το Survivor έχει ολοκληρωθεί κι εκείνη έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της, μακριά από τις αντιξοότητες του Άγιου Δομίνικου.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα γυναικολογικής φύσεως όσο ήταν στην Καραϊβική, ενώ όπως είπε ο οργανισμός της υπέστη σοκ από την έλλειψη φαγητού.

«Έχω κάνει εξετάσεις. Είναι κάποιες πληγές που έχω, αλλά θα κλείσουν και θα περάσουν. Όμως, το θέμα του μηνιαίου κύκλου που έχουμε όλες οι γυναίκες, δεν έχει τελειώσει. Μας βλέπατε όλες τις γυναίκες να είμαστε πρησμένες…», εξομολογήθηκε η Σάρα.

Όσο για την έλλειψη φαγητού είπε:

«Δεν τρώγαμε τίποτα. Όλες οι γυναίκες είχαμε τα γυναικολογικά μας θέματα. Το σώμα παθαίνει σοκ και δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα. Δεν επανέρχεται αμέσως. Όλο μας το σώμα έχει πληγές, πονάμε, έχουμε σημάδια. Για εμάς, που το ζούσαμε, τα αθλήματα ήταν πιο δύσκολα, σε σχέση με εσάς που τα βλέπατε. Το κάθε γύρισμα των αθλημάτων, διαρκούσε πάνω από έξι ώρες. Πολλές φορές, ήμασταν επτά ώρες κάτω από τον ήλιο. Ξέρεις πόσες φορές έπαθα ηλίαση; Πάρα πολλές! Όλα τα παιδιά περνούσαν δύσκολα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε λιποθυμήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top