Τρελές δουλειές ανοίγουν για τους παίκτες του Survivor! Οι προτάσεις που έχουν δεχθεί

Σφάζονται στα πόδια τους για χρυσά deal

Τρελές δουλειές ανοίγουν για τους παίκτες του Survivor

Χρυσωρυχείο αποδεικνύεται το Survivor για τους περισσότερους από τους παίκτες, αφού εκτός των χρημάτων που έβγαλαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζονται τώρα να κάνουν χρυσές δουλειές μετά το τέλος του reality.

Πρώτος και καλύτερος ο νικητής, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος κέρδισε τα 100.000 ευρώ και ταυτόχρονα σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε συμφωνία, ύψους 600.000 ευρώ για να διαφημίσει γιαούρτια και παγωτά μεγάλης γαλακτοκομικής εταιρείας.

Επίσης γνωστό ενεργειακό ποτό προσφέρει στον Σκιαθίτη survivor 200.000 ευρώ για να το διαφημίσει, ενώ μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων φέρεται να του έχει προσφέρει 20.000 ευρώ κι ένα αυτοκίνητο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη φήμη του.

Σύμφωνα με το ένθετο «TV Κους Κους» του Τύπου της Κυριακής, στους κερδισμένους είναι και ο Γιάννης Σπαλιάρας, καθώς δύο μεγάλα κανάλια του έχουν κάνει προτάσεις για να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδια και εκπομπές, ενώ έχει μεγάλη ζήτηση και από εταιρείες για διαφημίσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το Survivor είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πολλούς fans, με τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ να αναβαθμίζεται.

Τη δική του εκπομπή φαίνεται να συζητά και ο Κώστας Κοκκινάκης, κάτι που είχε αποκαλύψει και η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ, Α. Μαραγκουδάκη στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα».

Ο Στέλιος Χανταμπάκης επίσης θα αναλάβει δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ που όπως αποκάλυψε η κυρία Μαραγκουδάκη θα έχει να κάνει με μικρά παιδιά και ενδεχομένως να βγει στον αέρα μέχρι το Σεπτέμβριο.

Τα πάνω της πήρε και η Ειρήνη Παπαδόπουλου μετά το παιχνίδι με τις φωτογραφήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Όσον αφορά στους Μαχητές, ο Πάνος Αργιαννίδης ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ρόλο του προπονητή σε «Survivor Camps», ενώ η Ειρήνη Κολιδά ήδη πρωταγωνιστεί σε μια διαφήμιση, έχει κάνει φωτογραφήσεις και συμμετέχει σε εκπομπές. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top