Ο Λάμπρος Χούτος αποκαλύπτει ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor!

Τι δήλωσε για τον σταυρό που κάνει ο Ντάνος;

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συναντήθηκε με τον Λάμπρο Χούτο στον χώρο που γυμνάζεται ο πρώην παίκτης του Survivor και μίλησαν μεταξύ άλλων για το Survivor και τα πρόσωπα που έχουν μείνει στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την συμμετοχή του σε γνωστό reality της Ταϋλάνδης στο οποίο αναδείχθηκε πρώτος! Ο Λάμπρος Χούτος αποκάλυψε: ”Ήταν τιμή για εμένα να με καλέσουν να πάρω μέρος σε ένα τουρνουά που παίζαμε με πρωταθλητές. Τελικά νίκησα και πήρα την ζώνη”.

Δήλωσε ότι δεν φοβάται τις ερωτήσεις καθώς όταν είσαι αληθινός δεν έχεις πρόβλημα να απαντήσεις σε αυτές. Για τον λόγο αυτό αποκάλυψε πως:”Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Σάρα Εσκενάζυ έπρεπε να πάνε στον τελικό” ενώ από τους παίκτες που έχουν μείνει εξομολογείται πως θέλει να δει νικητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τα όσα έχει πει γι αυτόν κατά καιρούς υποστήριξε: ”Δεν έχω όρεξη να κάνω καμία σταυροφορία εναντίον του Ντάνου” ενώ συνέχισε: ”Εάν έχει ανάγκη κάποιος να κάνει τον σταυρό του ας τον κάνει, στην ζωή του όμως μετά πρέπει να πράττει ανάλογα”.

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top