Λιώνει ο Σάκης Τανιμανίδης για την Χριστίνα του! Δείτε την απίστευτη έκπληξη που της έκανε για τα γενέθλια της

Τρισευτυχισμένη η Μπόμπα το ανέβασε στο Instagram της

Ο Σάκης Τανιμανίδης λιώνει για την Χριστίνα Μπόμπα και το δείχνει! Το ζευγάρι είναι αχώριστο και όλοι όσοι τους συναντούν από κοντά μιλούν για δύο πολύ ερωτευμένα πιτσουνάκια.

Όπως μεταδώσαμε το Σάββατο στο star.gr, η Χριστίνα Μπόμπα είχε την περασμένη Παρασκευή τα γενέθλια της (έγινε 29 ετών) και γιόρτασε το χαρούμενο γεγονός σε μέρη γνώριμα για εκείνη. Το κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη, κατάγεται από την Λαμία και έσβησε κεράκια στα Καμένα Βούρλα που είναι πολύ κοντά στην πόλη της. 

Στην παρέα του όμορφου ζευγαριού βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία ντοκουμέντο στο Instagram. 

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήρθε από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος έβαλε παιδάκια να τραγουδήσουν στην αγαπημένη του το "happy birthday" στα ελληνικά. Η Χριστίνα Μπόμπα κατενθουσιασμένη από το γεγονός ανέβασε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εχθές έγινα κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη και συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά τι ευτυχία είναι να γιορτάζεις τέτοιες στιγμές στο μέρος που μεγάλωσες με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο! Αλλά και πόσο τυχερή είμαι που δέχτηκα τόση πολλή αγάπη και τόσες όμορφες ευχές από όλους εσάς και ειδικά από τους μικρούς μας φίλους στα Καμένα Βούρλα! Ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα. 

ΤΟ LOVE STORY ΤΟΥΣ 

Το ζευγάρι Τανιμανίδης–Μπόμπα είναι συνέχεια μαζί! Μάλιστα η Χριστίνα, παράτησε ακόμη και τη δουλειά της για να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη στον Άγιο Δομίνικο, όπου γυρίστηκε το Survivor! Πρόσφατα, βρέθηκαν πιασμένοι χέρι χέρι στα βραβεία mad και η όμορφη Χριστίνα παραδέχτηκε δημόσια ότι οι δύο τους έχουν αρραβωνιαστεί, ενώ ο παρουσιαστής διαβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να την παντρευτεί. «Ο γάμος θα γίνει σίγουρα, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε το πότε», είπε χαρακτηριστικά ο Σ.Τανιμανίδης. Η Χριστίνα Μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του Πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, και σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing. Μάλιστα,πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η όμορφη Ελενίτσα.

Δείτε επάνω το ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top