ΕΞΑΛΛΟΣ ο Αρναούτογλου με αποκάλυψη του Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μα**κας…»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 16-06-2017 11:05

Οι τόνοι ανέβηκαν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης, όπου ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παρουσιαστής και πρώην «Διάσημος» του Survivor αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το λόγο που μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, κατέβασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάθε βίντεο και φωτογραφία που περιείχε το γιο του. Ο λόγος ήταν ότι υπήρχε κόσμος που έβριζε τον γιο του και έστελνε και άσεμνες φωτογραφίες.

«Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και “πόσο αντέχει το παιδί σου”», είπε μεταξύ άλλων.

Και το λόγο πήρε ο παρουσιαστής της εκπομπής, ο οποίος, μιας και είναι και ο ίδιος πατέρας, ξέσπασε κατά όσων τα έβαλαν με τον γιο του Στέλιου Χανταμπάκη: «Πρέπει να είσαι πολύ μαλ…ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top