Survivor - Rising Star: Τι προτίμησαν να δει το τηλεοπτικό κοινό;

Ποιο πρόγραμμα κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης;

Survivor - Rising Star: Τι προτίμησαν να δει το τηλεοπτικ

Μπορεί το Survivor να είναι γεμάτο αγώνες στους οποίους παίρνουν μέρος οι παίκτες που έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το δικό του «αγώνα» έδωσε και το ίδιο το παιχνίδι επιβίωσης απέναντι στο μουσικό talent show, Rising Star, του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως όλα δείχνουν, το τηλεοπτικό κοινό μπερδεύτηκε και έδειξε να μην μπορούσε να διαλέξει: να ακούσει φωνές και να απολαύσει Ρέμο, Βανδή, Μακεδόνα και Μάστορα ή να ταξιδέψει  έστω και μέσα από την τηλεόρασή του σε μέρη μαγικά;

Τι έδειξαν τελικά οι μετρήσεις της Nielsen;

Το Rising Star σημείωσε τηλεθέαση 27,1%, στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας αισθητή πτώση της τάξεως του 10%, ενώ το δυναμικό κοινό του show δεν ξεπερνούσε το 22,9%! 

Ο ΣΚΑΪ, δε, αποδείχθηκε… Survivor και σημείωσε ποσοστό 26,2% στο σύνολο και 35,1% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 46,9%!

Να σημειώσουμε ακόμα ότι ο ΑΝΤ1 πήρε ανάσα και τα… ηνία της τηλεθέασης μετά τα μεσάνυχτα, οπότε και το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έφτασε στο τέλος του.

Τότε, το σόου του καναλιού της Κάντζας ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό, φτάνοντας στο τελευταίο τέταρτό του ποσοστό 36,5%.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top