Eurovision 2017: ΔΕΙΤΕ πότε θα ανακοινωθούν τα τραγούδια από την Demy και πώς θα γίνει η τελική επιλογή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μουσικό διαγωνισμό έχει αρχίσει

Για πρώτη φορά οι ομογενείς θα έχουν ξεχωριστό λόγο στην επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της eurovision. Στις αρχές Μαρτίου η Ντέμη θα παρουσιάσει 3 τραγούδια σε ειδική εκπομπή και στην συνέχεια το κοινό θα επιλέξει το τραγούδι που θα ταξιδέψει στο Κίεβο.

Την Τετάρτη το μεσημέρι, όπως σας γράψαμε από το star.gr, οι υπέυθυνοι παρουσίασαν την ομάδα που θα αναλάβει την παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού. Συνθέτης θα είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός που πέρυσι είχαν καταφέρει να έρθουν δεύτεροι με την Ρωσία.

Φέτος η κρατική τηλεόραση επέλεξε να κάνει απευθείας ανάθεση στην Demy ελπίζοντας σε μια καλύτερη παρουσία της Ελλάδας μετά την περσινή αποτυχία.

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα,  θα είναι σε αγγλικό στίχο ενώ το κόστος της φετινής συμμετοχής θα καλυφθεί από χορηγούς.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο Κίεβο καθώς πέρυσι είχε κερδίσει η Τζαμάλα με ένα πολιτικό τραγούδι που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top