Χάσαμε τα κουφέτα; - Παντρεύτηκε στα κρυφά η Τζένη Μπαλατσινού;

Έγινε ή δεν έγινε δεύτερη φορά νύφη το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια;

Χάσαμε τα κουφέτα; - Παντρεύτηκε στα κρυφά η Τζένη Μπαλατσινού;

Το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από περίπου 3 χρόνια είχε συζητηθεί... για τα καλά. Από τότε, όμως, και παρόλο που ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι είχε κάποια σχέση, η Τζένη Μπαλατσινού δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για το αν έχει βρει ξανά τον έρωτα.

Ωστόσο, δε γλίτωσε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι, οι οποίοι και "έδωσαν" ότι εδώ και μερικούς μήνες ζει όμορφες στιγμές στην αγκαλιά του Ανδρέα Παππά. Και ο έρωτας είναι τόσο δυνατός, που οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει παντρευτεί κρυφά!

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού και έδωσε τη δική της απάντηση περί... γάμου!

«Δεν έγινε πρόταση γάμου καμία σχέση… απλά με ρώτησαν αν θα παντρευτώ κρυφά και είπα ναι. Αν παντρευτώ, θα το κάνω κρυφά. Ποιος ξέρει αν θα παντρευτώ… μπορεί να μείνω και στο ράφι!» είπε.

Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς, αλλά και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της «Jenny Jenny» στο κανάλι του ΑΝΤ1.

«Ο κόσμος μου έχει βάλει πολλές ταμπέλες. Από χαζή, ξανθιά, ξενέρωτη, κρύα, ηλίθια!», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Γιατί το σημαντικό είναι να αυτοσαρκάζεσαι και να συνεχίζεις να κάνεις τα πράγματα τα οποία πιστεύεις, χωρίς αυτό να σε πηγαίνει πίσω».

Όσο για το πρόωρο τέλος της εκπομπής; «Εξ'αρχής ξέραμε ότι θα σταματήσει σύντομα η εκπομπή. Ήταν μία απόφαση όλων μας», εξήγησε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top