Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη στην Θεσ��αλονίκη!Χαμογελαστή και αέρινη πάνω σε κρεβάτια! ΒΙΝΤΕΟ

Τα γενέθλια, τα χαμόγελα, και οι φωτογραφίες!

​Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη από το βράδυ της Παρασκευής...

Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε στην συμπρωτεύουσα για να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι γενεθλίων που διοργανώνουν τα ΙΚΕΑ και να εγκαινιάσει ένα ακόμη κατάστημα τους.

Η κάμερα της εκπομπής του Ε, «Αποκαλυπτικά» πέτυχε την κυρία Μενεγάκη, την ώρα που έκανε τις βόλτες της στο κατάστημα. Κομψή, χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη η αγαπημένη παρουσιάστρια χαιρετούσε όλο τον κόσμο, έβγαινε φωτογραφίες και... διαφήμιζε με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα της εταιρείας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η παρουσιάστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι... τρελαίνεται για τα κεφτεδάκια της μαμάς της, και κοιτάει πάντα τις τιμές όταν ψωνίζει, ενώ μιλώντας για το σπίτι της, είπε πως το διακοσμεί παρέα με έναν φίλο της!

Αν και μπροστά στις κάμερες η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε χωρίς τον Μάκη Παντζόπουλο, δεν αποκλείεται να πραγματοποίησε το ταξίδι-αστραπή με τον αγαπημένο της στην ερωτική Θεσσαλονίκη, που αγαπά ιδιαίτερα η παρουσιάστρια.

Χρειαζόταν άλλωστε μια διαφορετική βόλτα η κυρία Μενεγάκη, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν κρύβει την ανησυχία της για το μέλλον του σταθμού στον οποίο εργάζεται και για την εκπομπή της, λόγω των εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες.

Δείτε περισσότερα στα ΒΙΝΤΕΟ του Ε

Δείτε επίσης

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ star.gr: Στα ροζ από την κορυφή μέχρι τα νύχια η Μενεγάκη-Αποκάλυψε πώς αδυνάτισε

Σκυθρωπή η Ελένη Μενεγάκη: Την «τσάκωσε» ο φακός να πηγαίνει για καφέ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της Ελένης Μενεγάκη για τους βαθμούς της μικρής της κόρης, Βαλέριας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top