Ξύπνησε από το κώμα η παρουσιάστρια που κόλλησε ελονοσία στο Ρίο!

Τα πρώτα λόγια που είπε στην μητέρα της

Ξύπνησε από το κώμα η παρουσιάστρια που κόλλησε ελονοσία στο Ρίο!

​Θετικά σημάδια δείχνει η υγεία της παρουσιάστριας που κόλλησε σπάνιας μορφής ελονοσία κατά την παραμονή της στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι γιατροί την ξύπνησαν από το τεχνητό κώμα και ο οργανισμός της αντιδρά, ενώ η ίδια κατάφερε να ψελλίσει μερικά λόγια στην μητέρα της!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Τσάρλι Γουέμπστερ, μια εκ των απεσταλμένων της Μεγάλης Βρετανίας για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων και άλλων projects, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Βραζιλίας, όπου αρχικά δέχτηκε τη φροντίδα των γιατρών για αφυδάτωση, καθώς είχε πάρει μέρος σε φιλανθρωπική κούρσα με ποδήλατα. Ωστόσο, η κατάστασή της χειροτέρεψε και διαπιστώθηκε πως είχε ελονοσία, ενώ έπεσε σε κώμα και την έβαλαν σε καταστολή, δίνοντας «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

18TH-FEB-Charlie-Webster.jpg

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η 33χρονη παρουσιάστρια ξύπνησε από το κώμα το πρωί της Παρασκευής και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις και αφαίρεσαν τον σωλήνα τραχειοστομίας, με την λειτουργία των πνευμόνων της να υποστηρίζεται πλέον από αναπνευστήρα. Πρόβλημα, ωστόσο, παραμένουν τα νεφρά της, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση.

charlie-webster-zoom-d09f8aaf-4658-4434-9cc8-a5d3c49a16a2.jpg

Παράλληλα, η Τσάρλι αντιδρά στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, ενώ, όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, μίλησε στην μητέρα της, λέγοντας: «κοίτα πόσα μηχανήματα είναι γύρω μου για να με βοηθήσουν!».

Charlie-Webster (1).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top