Ή αδυνατίζεις ή απολύεσαι!Διευθυντές καναλιού απαίτησαν από παρουσιάστριες να χάσουν κιλά

Η απαίτηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ή αδυνατίζεις ή απολύεσαι!Διευθυντές καναλιού απαίτησαν από παρουσιάστριες να χάσουν κιλά

Έχουμε ακούσει να απολύεται κάποιος επειδή άργησε να πάει στη δουλειά του ή έκανε ένα λάθος αλλά επειδή είχε κιλά παραπάνω, πρώτη φορά.

Ναι καλά διαβάσατε. Οι υπεύθυνοι ενός αιγυπτιακού καναλιού είπαν σε 8 παρουσιάστριες πως αν δεν χάσουν κιλά θα μείνουν άνεργες, καθώς δεν μπορούν να βγαίνουν έτσι στην τηλεόραση.

τροφαντή 2.jpg

Μάλιστα τους έδωσαν και διορία ενός μήνα.

Πώς αντέδρασαν οι εν λόγω εργαζόμενες; Η μία ισχυρίστηκε πως πρέπει οι τηλεθεατές να κρίνουν αν η εμφάνισή τους είναι κατάλληλη ή όχι, ενώ οι υπόλοιπες, σύμφωνα με το BBC, προτίμησαν να μην πάρει το θέμα δημοσιότητα.

τροφαντή 3 (450x239).jpg


Αυτό έφτασε και στ’ αυτιά της Οργάνωσης υπέρ των γυναικείων δικαιωμάτων η οποία χαρακτήρισε αυτή τη συμπεριφορά απαράδεκτη τονίζοντας πως παραβιάζει το σύνταγμα.

«Το πρόβλημά μας είναι πως κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση την εμφάνισή τους και όχι με αυτό που προσφέρουν. Θα καταλάβαινα την απόφαση των αρμοδίων αν οι γυναίκες δεν ήταν καλές στην δουλειά τους ή εμφανίζονταν απρεπώς στην εκπομπή τους. Δεν έχει σημασία, αν η παρουσιάστρια είναι λεπτή ή υπέρβαρη. Αν είναι ευχάριστη στους τηλεθεατές και δεν χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις, τότε όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστ��κά η Ιμάν Μπέιμπερς, η οποία είναι πρόεδρος της Ένωσης για την Ανάπτυξη και Ενίσχυση των γυναικών με βάση το Κάιρο.

τροφαντή.jpg




Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top