Μην χάσετε σήμερα την ιστορική ταινία «J. Edgar»

Συντονιστείτε στις 23:00 στο Star

Μην χάσετε σήμερα τη�� ιστορική ταινία «J. Edgar»

​Μία ιστορική ταινία αμερικανικής παραγωγής με τους:Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ναόμι Γουότς, Τζούντι Ντεντς, Αρμι Χάμερ, Τζος Λούκας Ντέιμον Χέριμαν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Star.

Υπόθεση ταινίας

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Τζ. Εντγκαρ Χούβερ θα εξελιχτεί σε ένα από τους ισχυρότερους άνδρες στην Αμερική. Ως επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) για σχεδόν 50 χρόνια, τίποτα δεν τον σταματά από το να προστατεύει τη χώρα του. Εν μέσω οκτώ προέδρων και τριών πολέμων, ο Χούβερ κήρυξε τον πόλεμο σε όποιες απειλές εμφανίζονταν στο δρόμο του, πραγματικές ή μη, συχνά παρακάμπτοντας τους κανόνες προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των συμπατριωτών του. Ακολούθησε μεθόδους αδίστακτες αλλά και ηρωικές, λαμβάνοντας για έπαθλο τον πολυπόθητο, θαυμασμό του κόσμου. Ο Χούβερ ήταν ένας άνθρωπος που έδινε μεγάλη αξία στα μυστικά -ιδίως εκείνα των άλλων- και δεν φοβόταν να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες για να ασκήσει εξουσία πάνω στις ηγετικές μορφές του έθνους. Κατανοώντας ότι η γνώση είναι δύναμη και ότι ο φόβος δημιουργεί ευκαιρίες, χρησιμοποίησε και τα δύο για να κερδίσει πρωτοφανή επιρροή και να χτίσει τη φήμη ότι ήταν τρομερός και ότι κανείς δεν μπορούσε να τον αγγίξει... Πίσω όμως, από τις κλειστές πόρτες, υπήρχαν μυστικά που αν διέρρεαν θα κατέστρεφαν την εικόνα, την καριέρα και τη ζωή του.

• Ο 5 φορές υποψήφιος για Όσκαρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο ενσαρκώνει τον"J. Edgar". Μια ταινία, που διαπραγματεύεται τη δημόσια και προσωπική ζωή μιας εκ των πιο ισχυρών, αντιφατικών και αινιγματικών προσωπικοτήτων του 20ού αιώνα στις ΗΠΑ.

• Η 2 φορές υποψήφια για Όσκαρ Ναόμι Γουότς, υποδύεται την Έλεν Γκάντι, τη γραμματέα του Χούβερ ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούντι Ντετς την υπερπροστατευτική μητέρα του.
Ο βραβευμένος με 4 βραβεία Όσκαρ Κλιντ Ίστγουντ υπογράφει τη σκηνοθεσία, σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ, Ντάστιν Λανς Μπλακ (Milk).

Σκηνοθέτης: Κλιντ Ίστγουντ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top