Ελληνίδα παρουσιάστρια κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ!» δηλώνει η ίδια

Ελληνίδα παρουσιάστρια κινείται νομικά κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

​Ραντεβού στα δικαστήρια θα δώσουν Έλλη Παπαγγελή και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς το μοντέλο-παρουσιάστρια (γνωστή και ως σέξι ΟΝΝΕΔΙΤΙΣΑ) αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του παρουσιαστή.
Αφορμή, στάθηκε ένα κείμενο που είχε γράψει προ ημερών ο δημοσιογράφος όπου ανέφερε:

«Το “Παραιτηθείτε” δεν γεννήθηκε από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι και λοιπούς κομματικούς φορείς. Διότι, μεταξύ άλλων, οι προαναφερθέντες είναι μάλλον ανίκανοι να οργανωθούν αποτελεσματικά σε μεταξύ τους συνεννόηση. Για το “Παραιτηθείτε” ευθύνονται δραστήριοι πολίτες, θιασώτες των social media, απαυδισμένοι από το ψέμα και τον καθεστωτισμό, γονατισμένοι από το δημοσιονομικό άχυρο που σπάει την πλάτη της καμήλας. Βέβαια, το εγχείρημα προσελκύει επικοινωνιακούς λαθρεπιβάτες, attention whores, επιτήδειους. Όμως, αυτά έχει η δημοκρατία. Δίπλα στο πνευματικό εκτόπισμα ενός Χρήστου Χωμενίδη καραδοκεί η φασίζουσα έκπτωση μιας Έλλης Παπαγγελή».

9232_ELI_PAPAGELI_3072016.jpg
Μιλώντας στο ένθετο «TV κους κους» του «Ελεύθερου Τύπου», η Έλλη Παπαγγελή όταν ρωτήθηκε για την κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, απάντησε:

«Δεν θα ήθελα να δώσω συνέχεια σε όλο αυτό. Θεωρώ ότι η πιο τίμια οδός είναι αυτή που ακολουθώ! Κινούμαι, ήδη, νομικά και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω».

4578_PINELOPI_ANASTASOPOYLOY_KONSTANTINOS_MPOGDANOS_2112015.jpg
Τέλος δεν έκρυψε ότι την πείραξαν οι πρώτες κριτικές που δέχτηκε για την τηλεοπτική της παρουσία στην εκπομπή «Πρωινούλι»:

«Στην αρχή με πείραξε, ήμουν αρκετά στεναχωρημένη γιατί δεν ήμουν συνηθισμένη στην έκθεση και στη δημοσιότητα. Πλέον, έχω στο μυαλό μου ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και δεν με αφορά το να με κρίνουν άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν. Αν ο καθένας κοιτούσε τη δική του δουλειά και όχι το πώς θα σχολιάσει τον διπλανό του, όλα θα ήταν καλύτερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top