Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης στο… κρεβάτι! Δείτε την σέξι φώτο στο Snapchat

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης στο… κρεβάτι! Δείτε την σέξι φώτο στο Snapchat

​Μια από τις καλύτερες ερωτικές περιόδους τους φαίνεται πως διανύουν Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι μετά από εφτά χρόνια γάμου και δυο παιδιά, έχουν βρει το μυστικό ώστε να ανανεώνουν συνεχώς την σχέση τους.

070716173348_8029.jpg
Έτσι μετά τα «καυτά» τους φιλιά μέσα στη θάλασσα στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου προ ημερών, αλλά και την δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον σύζυγό της μέσα από τα social media, η παρουσιάστρια δημοσίευσε άλλη μια σέξι φώτο στο Instagram και στο Snapchat της.

sissy marant krebati.jpg
Όπως θα δείτε και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της, το ζευγάρι είναι ξαπλωμένο στο κρεβάτι, με την Σίσσυ Χρηστίδου να έχει πέσει πάνω από τον Θοδωρή Μαραντίνη και να τον φιλά τρυφερά.

Την φώτο συνόδευσε με την λεζάντα:

«Καληνύχτα ερωτευμένα μου πουλάκια!»

Αν αναρωτιέστε τώρα πώς το ζευγάρι καταφέρνει να διατηρεί ζωντανό το πάθος του, σας παραπέμπουμε σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στο «Down Town», λέγοντας:

070716173347_7062.jpg
«Κάποιες φορές προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε ο ένας τον άλλον και να διατηρήσουμε λίγο αυτό που έχει μια σχέση στην αρχή της. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθω να χτυπήσω την πόρτα της, να βγούμε ραντεβού και να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ακόμα και με μηνύματα μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, λίγο πιο πικάντικα, λίγο πιο γλυκά, αναλόγως τη φάση. Απλά πράγματα χρειάζονται. Ένα λουλούδι, ένα δώρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top