Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει την κόντρα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το έχει παρατραβήξει!»

Δηλώνει πως τον αγαπά αλλά…έχει εκνευριστεί μαζί του (VIDEO)

Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει την κόντρα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το έχει παρατραβήξει!»

«Μανιάτικο» το κρατά ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, καθώς οι δυο τους πριν από μήνες είχαν μια κόντρα με εκατέρωθεν δηλώσεις χωρίς σταματημό.

Η… «αρχή» έγινε το 2015, όταν ο ηθοποιός εξέφρασε δημόσια την ενόχληση του επειδή ο παρουσιαστής χαρακτήρισε το σίριαλ «Κάτω Παρτάλι», «απαράδεκτο». Τότε ο Γιώργος Λιάγκας του είχε απαντήσει και το θέμα είχε «λήξει» εκεί (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).

Λίγο καιρό μετά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ωστόσο όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο αν θα κάνει κι άλλο παιδί με την Βάσω Λασκαράκη, αποχώρησε ενοχλημένος.

Το video αυτό είχε σχολιάσει τότε ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντα�� μεταξύ άλλων «εντάξει μεγάλε… χαλάρωσε και λίγο!» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ).

Τα παραπάνω σχόλια δεν τα άφησε αναπάντητα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος τόσο μέσω του Facebook του όσο και μέσω δηλώσεων του σε διάφορα ΜΜΕ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Λιάγκας «δεν έχει όριο στην κριτική του. Μοιράζει υποτίμηση!»

Γι΄αυτό και σήμερα που ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» ο Μάνος Ιωάννου (ο οποίος όλο το χειμώνα συμπρωταγωνιστούσε στο θέατρο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στους «Γαμπρούς για Πούλημα»), ο παρουσιαστής εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό του, όταν ο ηθοποιός του είπε πως δεν πήγε να τους δει στο θέατρο:

«Θα σου πω γιατί δεν ήρθα. Γιατί το ξέρεις ότι έχω εκνευριστεί με τον Τσιμιτσέλη, ειλικρινά! Ενώ είστε φίλοι μου όλοι και εσύ και ο Κόκλας κ.τ.λ, θεωρώ ότι η στάση του Τσιμιτσέλη μετά από τόσα χρόνια… Το έχει πατραβήξει εντάξει. Πες του το κιόλας ότι είμαι στεναχωρημένος», με τον Μάνο Ιωάννου να του επισημαίνει πως ο Τσιμιτσέλης τον αγαπά, και τον Λιάγκα να απαντά πως και εκείνς τον αγαπά ΑΛΛΑ!.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεσπά ξανά κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Με ενοχλεί!»

Τσιμιτσέλης για Λιάγκα: «Δεν έχει όριο στην κριτική του. Μοιράζει υποτίμηση!»

Τσιμιτσέλης: «πρέπει να πω ότι το κάνω με την γυναίκα μου 5 φόρες την μέρα;»

Η απάντηση του Τσιμιτσέλη στο «χώσιμο» του Λιάγκα επειδή ενοχλήθηκε από δημοσιογράφο!

ΚΟΝΤΡΑ Λιάγκα-Τσιμιτσέλη: Ο ηθοποιός ξέσπασε εναντίον του, και ο Λιάγκας του «τα έχωσε»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top