Ντορέττα για «Καλημερούδια»: «Δύσκολο το να ξαναβγούμε»!

Οι νέες δηλώσεις για την εκπομπή και το πρόωρο φινάλε

Ντορέττα για «Καλημερούδια»: «Δύσκολο το να ξαναβγούμε»!

​Το ότι το μέλλον του «Καλημερούδια» είναι αβέβαιο όσο παραμένουν τα προβλήματα στο Mega επανέλαβε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ περιέγραψε το πώς κατέληξαν στην απόφαση για αναστολή της εκπομπής. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση του Κώστα Μαρτάκη να εγκαταλείψει το πλατό, τονίζοντας πως δεν τον κατηγορεί για την κίνησή του.

«Όσο περνάει ο καιρός και δεν λύνεται το θέμα, είναι πολύ δύσκολο το να ξαναβγούμε. Η σεζόν τελειώνει όπου να ‘ναι, οπότε μιλάμε για του χρόνου», είπε, στην εκπομπή «Όλα», η παρουσιάστρια και συνέχισε: «βέβαια, του χρόνου δεν ξέρουμε τα πράγματα πώς θα είναι. Υπό αυτή την έννοια, το τοπίο είναι τόσο αβέβαιο, που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Επισημαίνοντας πως όλοι οι εργαζόμενοι του καναλιού είναι σε αναμονή και αβεβαιότητα, η Ντορέττα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αποφασίστηκε το «πάγωμα» της εκπομπής. «Όταν σταματήσαμε, υπήρχαν κάποια προβλήματα τα οποία δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε τη δουλειά μας έτσι όπως έπρεπε. Κανείς δεν μας είπε “σταματάτε και τέλος!”», ανέφερε, επαναλαμβάνοντας πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στην απόφαση για το σταμάτημα της εκπομπής.

Τέλος, σε ερώτηση για την απόφαση του Κώστα Μαρτάκη να φύγει, λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί το φινάλε της εκπομπής, η παρουσιάστρια ανέφερε: «είχε και τις συναυλίες στην Αυστραλία, αλλά, σε μια επαγγελματική σχέση, όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως έχουν συμφωνηθεί, ο καθένας έχει το δικαίωμα να το χειριστεί όπως θέλει. Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει, ακόμα κι αν αποχώρησε νωρίτερα. Τα πράγματ�� ήταν πιο δύσκολα από πριν, έτσι κι αλλιώς».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Ντορέττα απαντά αν την «κρέμασε» στην εκπομπή ο Μαρτάκης!

Το «καρφί» του Μαρτάκη για την ομάδα του «Καλημερούδια» - Γιατί αποχώρησε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top