Παίκτης του «X-Factor» ανέβαλε εγχείρηση στην καρδιά για να μπει στο talent show!

«Δεν ήθελα να το πω, αλλά έχω την ανάγκη να το κάνω» (VIDEO)

Παίκτης του «X-Factor» ανέβαλε εγχείρηση στην καρδιά για να μπει στο talent show!

​Ότι ανέβαλε εγχείρηση στην καρδιά για να κυνηγήσει το όνειρό του στο «X-Factor», αποκάλυψε στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο νεαρός τραγουδιστής, κατάφερε να φτάσει μέχρι το πρώτο live του talent show με την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα, όπου ερμήνευσε μελωδικά το τραγούδι «Τα Κλειδιά».

Ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες που αποχώρησαν από το «Χ-Factor».

Μιλώντας στην Άννα Μπουσδούκου για το τι θα κάνει τώρα που βγήκε από το παιχνίδι, ο Γιώργος Στεφάνου αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας του λέγοντας:

«Από εδώ και πέρα έχω να κάνω πολλά πράγματα. Το πρώτο που πρέπει να κάνω και το βάζω ως προτεραιότητα στη ζωή μου δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά έχω την ανάγκη να το πω. Για να συνεχίσω στο παιχνίδι είχα πάρει μια αναβολή για μια επέμβαση που έχω να κάνω στην καρδιά. Έχω να κάνω μια επέμβαση στην καρδιά, στην βαλβίδα. Ήταν να την κάνω τον Φεβρουάριο, αλλά λόγω του παιχνιδιού ρώτησα τον γιατρό (αφού βέβαια μου έδωσε την έγκριση) αν έχω περιθώριο. Του είπα «Γιατρέ μου αυτό το παιχνίδι θα με βοηθήσει πολύ στο μέλλον της δουλειάς που κάνω, έχω χρόνο να το κάνω;». Ακούγεται λίγο τραγικό… “Ναι, έχεις μου λέει, θέλει λίγη προσοχή, δεν θέλει πολύ άγχος, γιατί είναι ένα παιχνίδι που έχει άγχος και στρες. Σου δίνω το χρόνο να το κάνεις, αλλά με το που αποχωρήσεις το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι η επέμβαση σου και από κει και πέρα έχεις όλο το χρόνο να κάνεις ο,τι θέλεις στη ζωή σου”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top