«ΒΟΜΒΑ» μετά την κόντρα: Τέλος η Μελέτη από το Epsilon!

Διακοπή της συνεργασίας τους μετά την αντιπαράθεση για τα περιοδικά

«ΒΟΜΒΑ» μετά την κόντρα: Τέλος η Μελέτη από το Epsilon!

Αυλαία έπεσε στη σ��νεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με το Epsilon λίγες ημέρες μετά την μεταξύ τους κόντρα, με φόντο τη συνέντευξη της παρουσιάστριας σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στην απόφαση (και) του περιοδικού «Εγώ Weekly» να απαγορεύεται από άλλα μέσα ενημέρωσης η αναπαραγωγή της ύλης του, το κανάλι απάντησε με απαγόρευση δημοσίευσης φωτογραφιών ή άλλου υλικού των παρουσιαστών του, χωρίς την προηγούμενη άδειά του. Μεταξύ του υλικού ήταν και συνέντευξη της Ελονώρας Μελέτη στο εν λόγω περιοδικό, με την παρουσιάστρια να αντιδρά στην απόφαση του καναλιού, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το συμβόλαιό της, ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης την «κάρφωσε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Η απόλυση της παρουσιάστριας ανακοινώθηκε on air, από την εκπομπή «Πρωινούλι» του Epsilon, με την Σπυριδούλα Τριάντου να αναφέρει χαρακτηριστικά: «θέλω να σας πω ότι η Ελεονώρα Μελέτη ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον σταθμό Epsilon… Ο σταθμός κατήγγειλε τη συνεργασία».

Λίγα λεπτά αργότερα, εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι, στην οποία αναγράφεται πως «ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στην οποία εύχεται καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα»!

Δείτε στο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το «Πρωινούλι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΝΤΡΙΓΚΑ- Η Μελέτη τα "χώνει" με επιστολή στο κανάλι της, Epsilon!

Φουντώνει η κόντρα: Το «καρφί» του Φουρθιώτη μετά την επιστολή της Μελέτη στο Epsilon

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top