Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η κατάσταση του Μάνου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η κατάσταση του Μάνου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη

​Άλλο ένα επεισόδιο που θα σας συναρπάσει θα προβληθεί σήμερα στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

O Τζόνυ καταπιέζεται όταν η Χαρά απαιτεί από εκείνον να εμποδίσει τη γυναίκα του να έρθει στην Κύπρο, τουλάχιστον μέχρι η ίδια να μείνει έγκυος από τον Άλκη. Την ίδια ώρα η Κρίστη φτάνει έξω από τη δισκογραφική και βλέπει τη Χαρά, η οποία την πικάρει λέγοντάς της πως αποφάσισαν με τον Άλκη να κάνουν παιδί. Η Κρίστη ταράζεται. Ο Πέτρος νοσταλγεί τις ευτυχισμένες στιγμές του με την Έλενα, όταν μπαίνει στο γραφείο του η Εύα και τον πιέζει να βγουν οι δυο τους για φαγητό. Επηρεασμένη από την κουβέντα της με τη Χαρά, η Κρίστη υπόσχεται στον Τζόνυ πως από εδώ και πέρα θα φροντίσει να κάνει τον γάμο τους ευτυχισμένο. Η Έλσα ετοιμάζει βραδιά-έκπληξη στον Μάνο. Η Εύα κι ο Πέτρος δειπνούν στο εστιατόριο, χωρίς ο Πέτρος να έχει αντιληφθεί τους παπαράτσι που τους απαθανατίζουν σε τρυφερά ενσταντανέ, που εντέχνως δημιουργεί η Εύα. Η Δάφνη, μπερδεμένη από την ομολογία του Αντρέα πως εμπλέκεται και ο ίδιος με το κύκλωμα των τοκογλύφων, καταφεύγει στο σπίτι του Μάριου. Όταν μαθαίνει πως περιμένει το παιδί της Κάτιας, την κυριεύουν ανάμεικτα συναισθήματα.

Ο Μάνος, η Μαρίνα και η Έλσα μπαίνουν στο μπαρ, όπου τους περιμένουν η Κρίστη και η μπάντα για να διασκεδάσουν. Ο Μάνος τρελαίνεται από την έκπληξη και ανεβαίνει χαρούμενος στη σκηνή. Οι επίμονες προσπάθειες της Μάρθας να βγάλει τη Φωτεινή από την κατατονία στην οποία βρίσκεται, βγαίνουν άκαρπες. Ο Μάνος καταρρέει. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα από άγνωστο παραλήπτη, που της λέει πως ήρθε η ώρα να συναντήσει τον πατέρα της. Οι γιατροί προετοιμάζουν τη Μαρίνα και την Έλσα για το ενδεχόμενο ο Μάνος να μη βγ��ι ζωντανός από το νοσοκομείο και ειδοποιούν τον Χρήστο να έρθει επειγόντως από την Αθήνα. Παρά τις αντιρρήσεις της Δάφνης, ο Αντρέας επιμένει να παρακολουθήσει τη σύσκεψη των κεφαλών της Red Swan, χωρίς να ενημερώσουν την Ασφάλεια. Την ίδια ώρα, ο Αχιλλέας παραλαμβάνει ένα όπλο τελευταίας τεχνολογίας μη ανιχνεύσιμο.

Η Δάφνη βασανίζεται από τη συνείδησή της, ξέροντας πως καλύπτει τον Πέτρο και τον Αντρέα στην υπόθεση του κυκλώματος. Ο Αντρέας την καθησυχάζει πως, μόλις τελειώσει με τη σύσκεψη, θα παραδοθεί μόνος του στην Αστυνομία. Η Κρίστη παίρνει το mail του Φάνη και συγκινείται. Ο Άλκης για πρώτη φορά αισθάνεται ανυπομονησία μπροστά στο ενδεχόμενο η Χαρά να είναι έγκυος και της προσφέρει όλη του τη φροντίδα. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τον πατέρα της. Η κατάσταση του Μάνου παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως εφόσον θέλει να δώσει μόσχευμα για τον Μάνο, η ίδια δε θα σταθεί εμπόδιο. Το ηθικό της Έλσας αναπτερώνεται, αλλά το ενδεχόμενο να μη δεχτεί ο Μάνος να γίνει η κόρη του δότης είναι πάντα υπαρκτό. Ο Αντρέας, που έχει καταλάβει πως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει στη Δάφνη, προσπαθεί να την πλησιάσει, αλλά εκείνη έχει στήσει τοίχο ανάμεσά τους. Η Φωτεινή αρχίζει να συνέρχεται και φωνάζει πως η Δάφνη, η κόρη της, τη χρειάζεται. Η Μαρίνα ζητάει από την Εύα να πάει στο νοσοκομείο, καθώς τη χρειάζεται κοντά της. Η Μάρθα δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή της, όταν βλέπει στην τηλεόραση τα τρυφερά στιγμιότυπα του Πέτρου με την Εύα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top