Μόνο ο Λιάγκας! Διαφώνησε… συμφωνώντας με την απαγόρευση του ΑΝΤ1!

Πώς σχολίασε την απόφαση του σταθμού για την αναπαραγωγή των πλάνων του

Μόνο ο Λιάγκας! Διαφώνησε… συμφωνώντας με την απαγόρευση του ΑΝΤ1!

Με διαφωνία που, τελικά, έγινε… συμφωνία, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας την απόφαση του ΑΝΤ1 να απαγορεύσει τη δωρεάν αναπαραγωγή των πλάνων του από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές!

Ο παρουσιαστής τοποθετήθηκε εις τριπλούν, όταν στο «Πρωινό» σχολίασαν συνέντευξη του Τζώνη Καλημέρη για την απόφαση του καναλιού του Αμαρουσίου. «Ως Γιώργος Λιάγκας δημοσιογράφος, είμαι κατά της απαγόρευσης! Θεωρώ πως ο καθένας πρέπει να μπορεί να παίρνει ό,τι θέλει», ανέφερε, αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας και ύψωσε το λάβαρο της «επανάστασης», για να… αναδιπλωθεί στη συνέχεια και να συμφωνήσει με την απαγόρευση: «ως Λιάγκας συνδικαλιστής, είμαι υπέρ της απαγόρευσης γιατί μπορεί να οδηγήσει τα κανάλια στο να προσλάβουν περισσότερους δημοσιογράφους για να κάνουν πρωτογενές δικό τους υλικό… Ως Λιάγκας στέλεχος, αν ήμουν στον ΑΝΤ1, θα πήγαινα σε απαγόρευση, ενώ, αν ήμουν σε ένα μικρό κανάλι, που παίρνει πλάνα από άλλα κανάλια, θα ήμουν εναντίον».

Το… τρισυπόστατο του συζύγου της σχολίασε ακόμα και η Φαίη Σκορδά, η οποία διατύπωσε επιφυλάξεις για την απαγόρευση, επισημαίνοντας πως, παγκοσμίως, υπάρχει φορμάτ εκπομπών που στηρίζεται εξ’ ολοκλήρου στο σχολιασμό άλλων.

«Θα μπορούσε να βρεθεί μία χρυσή τομή! Ας πούμε να παίζουν τρία λεπτά», ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και… «κάρφωσε» την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας ότι παρουσίασαν εκπομπές που δεν έκαναν πρωτογενές ρεπορτάζ, αλλά έπαιζαν αποσπάσματα άλλων καναλιών!

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για την απαγόρευση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top