Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: η Μάρθα σκέφτεται να καταδώσει τον Αντρέα

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

​Άλλο ένα επεισόδιο με απρόσμενες εξελίξεις θα είναι αυτό που θα προβληθεί στις 17:50 στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Η Κρίστη βασανίζεται από τη σκέψη πως ο Τζόνυ κάτι κρύβει και μπαίνει στον πειρασμό να ψάξει τα πράγματά του. Ο Αντρέας, άδειος ψυχικά μετά από την ομολογία του για τη σχέση του με το κύκλωμα, προτρέπει τη Δάφνη να τον καταδώσει ή να τραβήξει τη σκανδάλη. Μετά από εντολή της διευθύντριας του ιδρύματος, η Φωτεινή παραμένει στο κρεβάτι της δεμένη με ιμάντες. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο Αχιλλέας έχει βάλει ανθρώπους να την παρακολουθούν και την παρακαλεί να μη φύγει από το σπίτι τους. Η Έλσα ετοιμάζει την υποδοχή για την επιστροφή του πατέρα της. Την ίδια ώρα, ο Μάνος και η Μαρίνα έχουν πάρει το δρόμο του γυρισμού. Ο Τζόνυ ζητάει από την Κρίστη να αφήσει κάθε αμφιβολία γι’ αυτόν στην άκρη και να δώσει μία ευκαιρία στη σχέση τους.
Η Δάφνη μοιράζεται με τη Μάρθα το δίλημμά της αν πρέπει να καταδώσει ή όχι τον Αντρέα στην Ασφάλεια. Ο Μάνος συγκινείται με την υποδοχή της Έλσας, αλλά ξαφνιάζεται όταν εκείνη του λέει πως βρέθηκε δότης για τη μεταμόσχευση.

Μετά από τον εκβιασμό της Εύας πως θα πει στη Δάφνη ποιος είναι ο πατέρας της, ο Πέτρος αποφασίζει να γυρίσει στο σπίτι τους. Η Κάτια, εγκλωβισμένη στην απόφασή της να μην κρατήσει το μωρό, φεύγει, προκαλώντας θλίψη στον Μάριο. Την ώρα που η Κρίστη ηχογραφεί στο στούντιο, εμφανίζεται ο μουσικός και συνεχίζει τις απειλές του στον Τζόνυ πως αν δεν τον κάνει διάσημο, θα της πει την αλήθεια για τον γάμο του. Ο Τζόνυ εγκλωβισμένος ζητάει τη βοήθεια της Χαράς. Η Έλσα επιμένει στην απόφασή της να δώσει μόσχευμα στον Μάνο, αλλά εκείνος αρνείται να τη βάλει σε τέτοιο ρίσκο. Η Εύα υποδέχεται τον Πέτρο από θέση υπεροχής. Η Κάτια βρίσκεται καθοδόν για το ραντεβού της με τον γυναικολόγο, όταν η γραμματέας του ψάχνει να τη βρει για να μεταφέρει την ώρα της επέμβασης και τηλεφωνεί στο σπίτι του Μάριου. Η Κρίστη ρωτάει να μάθει τον λόγο που ο Τζόνυ έδιωξε κακήν κακώς τον μουσικό. Μη βρίσκοντας άλλη δικαιολογία, εκείνος της λέει πως ήταν ένας ένθερμος θαυμαστής της, που αναγκάστηκε να βγάλει με το ζόρι από το στούντιο. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του κυκλώματος έρχεται στην Κύπρο και του ζητάει να δώσει άδεια εγκυμοσύνης στη Δάφνη. Η Χαρά συναντάει τον μουσικό που εκβιάζει τον Τζόνυ και του δίνει ένα γερό χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Μάριος, έχοντας καταλάβει πως η Κάτια είναι έγκυος και πρόκειται να ρίξει το παιδί, τρέχει σαν τρελός να την προλάβει.

Η Μάρθα και η Δάφνη επισκέπτονται την Ελπίδα. Όταν την βλέπουν δεμένη στο κρεβάτι της, η Μάρθα οργισμένη ζητάει να μιλήσει με τη διευθύντρια, ενώ η Δάφνη ακούει συγκινημένη τη Φωτεινή να λέει πως το κοριτσάκι της κινδυνεύει και πρέπει να το βοηθήσει. Η Κάτια πλημμυρίζει από ευτυχία όταν ο Μάριος την παρακαλεί να κρατήσουν και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί τους. Η διευθύντρια δικαιολογείται στη Μάρθα για την απόφασή της να δέσουν τη Φωτεινή, αλλά η Μάρθα την απειλεί πως αν δεν την ελευθερώσει, θα καλέσει τον Εισαγγελέα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top