Δημήτρης Κοντόπουλος - Φωκάς Ευαγγελινός: Γιατί πάνε στην Eurovision με την Ρωσία!

Όσα αποκάλυψε ο συνθέτης

Δημήτρης Κοντόπουλος - Φωκάς Ευαγγελινός: Γιατί πάνε στην Eurovision με την Ρωσία!

Το λόγο για τον οποίο «υπογράφει» τη συμμετοχή της Ρωσίας στη φετινή Eurovision, η οποία μάλιστα θεωρείται φαβορί για τη νίκη, εξήγησε ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που ανέλαβε την μουσική και την παραγωγή του τραγουδιού!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Σεργκέι Λαζάρεβ συνεργάζεται τόσο με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, όσο και με τον Φωκά Ευαγγελινό, που στο παρελθόν έχουν πάει στην Eurovision και με την Ελλάδα και με άλλες χώρες.

«Κάθε χρόνο έχουμε δύο – τρεις προτάσεις από διαφορετικές χώρες. Τις εξετάζουμε και, από εκεί και πέρα προχωράμε. Δεν είναι κάτι που το αποφασίζουμε τελευταία στιγμή», είπε, στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», ο συνθέτης.

Τονίζοντας πως δεν θα συμμετείχαν με την Ελλάδα αν δεν πίστευαν στον καλλιτέχνη που θα επιλέγονταν, συνέχισε: «Για τη Ρωσία δουλεύουμε από τον Σεπτέμβριο. Είναι κάτι που το έχουμε ξεκινήσει πολύ καιρό, θέλει κάποια οργάνωση. Το οικονομικό είναι σε δεύτερη μοίρα για το με ποια χώρα θα πάρουμε μέρος στη Eurovision. Κι εγώ και ο Φωκάς είμαστε φαν του διαγωνισμού, μας αρέσει. Εμάς μας ενδιαφέρει ο καλλιτέχνης».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top