«Με κανιβάλισες αρκετά, βρες κάτι καινούργιο»- Το ξέσπασμα της Γερμανού

Τι έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια του «Ε»;

«Με κανιβάλισες αρκετά, βρες κάτι καινούργιο»- Το ξέσπασμα της Γερμανού

​Ταύρος μαινόμενος έγινε η Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής της, όταν άκουσε τις ερωτήσεις που έκαναν οι δημοσιογράφοι στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στον Γιάννη Μπέζο και στην Μαρία Σολωμού.

«O Γιάννης Μπέζος είναι ο Γιάννης Μπέζ��ς. Καλά έκανε και είπε πως δεν απαντάει σε τίποτα παρά μόνον σε ό, τι αφορά στα επαγγελματικά του. Έχουμε αρχίσει και εμείς και πάμε σε πρεμιέρες(σ.σ: εννοεί πώς πάει το συνεργείο της εκπομπής της και ο δημοσιογράφος) και ρωτάμε άσχετα πράγματα. Πάμε να δούμε ας πούμε τη Μαρία Σολωμού που παίζει στην οικογένεια “Adams” και τη ρωτάμε αν θα έκανε πλαστική στο στήθος. Πάμε να μιλήσουμε στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη που παρεμπιπτόντως ή θα την πούμε Καρυοφυλλιά ή κυρία Καραμπέτη και όχι κυρία Καρυοφυλλιά όπως και την είπαμε και τη ρωτάνε οι άλλοι βέβαια δημοσιογράφοι, όχι η δημοσιογράφος μας, για τον μικρότερο σύντροφό της. Παιδιά είναι η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κατάλαβες;» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «NAMASTE» και πρόσθεσε:

«Θες να κανιβαλίσεις την Ναταλία Γερμανού; Κανιβάλισέ την. Όχι όμως την Καρυοφυλλιά».

Η παρουριάστρια του «Ε» βέβαια λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη, φωνάζοντας:

«Το παίρνω πίσω αυτό που είπα. Ούτε εμένα να κανιβαλίσεις πια! Με κανιβάλισες αρκετά! Βρες κάτι καινούριο να κανιβαλίσεις».

Να σας θυμίσουμε πως στο παρελθόν δεν ήταν λίγες οι φορές που η Ναταλία Γερμανού είχε σχολιαστεί αρνητικά για τις επιλογές της στους άντρες κυρίως από τον Γιώργο Λιάγκα.

ΔΕΙΤΕ το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε: επίθεση του Λιάγκα στη Γερμανού για το «από πηδίκουλες γέμισε ο τόπος!»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε γιατί έχει «εμμονή» με τη Ναταλία Γερμανού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top