Ο mr. Bean πάει διακοπές… απόψε στο Star!

Μη χάσετε τη σπαρταριστή κωμωδία, στις 21:45

​Τις πιο σπαρταριστές διακοπές, αυτές του mr. Bean, προβάλλει απόψε, στις 21:45, το Star!

Ο κύριος Bean κερδίζει το πρώτο βραβείο στη λοταρία που διοργανώνει η Εκκλησία. Το έπαθλο είναι μια εβδομάδα διακοπών στη Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα, στην περίφημη, ηλιόλουστη και κοσμοπολίτικη Ριβιέρα, κατά τη διάρκεια του περίφημου φεστιβάλ των Καννών καθώς και μία βιντεοκάμερα για να καταγράψει το χρονικό των διακοπών του.

Από την αρχή του ταξιδιού του, η μια κατα��τροφή διαδέχεται την άλλη, ιδίως από τη στιγμή που ο Bean γνωρίζεται στο τρένο με ένα Ρουμάνο σκηνοθέτη και το 10χρονο γιο του.

Οι ονειρικές διακοπές που φανταζόταν ο Bean μοιάζουν άπιαστο όνειρο αφού, από τη μια στιγμή στην άλλη, μετά από μια σειρά ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων, βρίσκεται κατηγορούμενος ακόμα και για απαγωγή, ενώ και η γνωριμία του με μια νεαρή ηθοποιό, έχει ως αποτέλεσμα να παρευρεθεί, έστω και ανορ��όδοξα, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ των Καννών και να παίξει καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα!

Αδέξιοι χειρισμοί, ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις και είναι λίγα μόνο από τα απρόοπτα, που κάνουν τις διακοπές του... εφιάλτη για όλους τους άλλους!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top