ΦΩΤΟ: Ο Τσαρούχας με την πρώην του, τον νυν της και το «χώσιμο» του Λιάγκα

«Μας ευχήθηκε να πάμε να αναπαραχθούμε!»

ΦΩΤΟ: Ο Τσαρούχας με την πρώην του, τον νυν της και το «χώσιμο» του Λιάγκα

Τις φωτογραφίες της Θεοφανίας Παπαθωμά μαζί με τον πρώην της Πασχάλη Τσαρούχα και τον νυν της Γρηγόρη Πετράκο σχολίασαν στο «Πρωινό».

image (1).jpg
Η ηθοποιός μαζί με τον τραγουδιστή άφησαν το μωρό τους στο σπίτι και πήγαν να απολαύσουν τον Πασχάλη Τσαρούχα στη μουσική σκηνή «Σφίγγα Music Theater» στο κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται!

image (2).jpg
Ο ηθοποιός, όπως βλέπετε και στις φωτο του "Ok!", κάθισε στο τραπέζι τους ενώ αργότερα κατά τη διάρκεια της βραδιάς προσκάλεσε στη σκηνή τον τραγουδιστή.

«Εμένα αυτό που βλέπω μ’ αρέσει! Εγώ μπορεί να μην το κάνα, γιατί είμαι λίγο ίσως πιο οπισθοδρομικός!» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. Ωστόσο, στη συνέχεια τα έχωσε στον ηθοποιό, μιας και οι δυο τους έχουν κόντρα εδώ και αρκετό καιρό: «Μια χαρά είναι ο Τσαρούχας! Απλά έχει μια κυκλοθυμικότητα ως άνθρωπος και δίνει και ωραίες ευχές από τα τηλέφωνα. Δίνει ωραίες ευχές για αναπαραγωγή... Δηλαδή, μας έχει ευχηθεί έτσι πολύ ωραία να πάμε να αναπαραχθούμε! Το είπε διαφορετικά βέβαια... Είναι πολύ ευγενής ο κ. Τσαρούχας. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σπουδαίος καλλιτέχνης, αλλά δεν είναι σπουδαίος άνθρωπος κι εκεί είναι το πρόβλημα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top