Σταματίνα Τσιμτσιλή: «στο μέλλον θέλω να κάνω ενημέρωση»

Η πιο αμήχανη στιγμή στο «Happy Day» και οι παρουσιάστριες – πρότυπα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «στο μέλλον θέλω να κάνω ενημέρωση»

​Το «μυστικό» για την επιτυχία του «Happy Day» και την πιο αμήχανη στιγμή της στην εκπομπή, αποκαλύπτει η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Παράλληλα, η παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι θα ήθελε να ασχοληθεί στο μέλλον με την ενημέρωση, αναφέρει ποιες παρουσιάστριες έχει ως πρότυπα και μιλά για το ενδεχόμενο να γράψει δεύτερο βιβλίο.

«Το βασικό συστατικό αυτής της επιτυχίας είναι η “χημεία” μεταξύ μας», λέει, στην εφημερίδα «Αγορά» η παρουσιάστρια και αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο αμήχανη στιγμή στο πλατό: «ήταν οι δύο τελευταίες εβδομάδες της προηγούμενης σεζόν, όταν ήμασταν live την ώρα που ανακοινώθηκε το δημοψήφισμα. Γενικά, από τη μία ημέρα στην άλλη, η εκπομπή έπαιρνε παράταση και το κλίμα στην Ελλάδα ήταν πολύ τεταμένο εξαιτίας των κλειστών τραπεζών και της γενικότερης αβεβαιότητας. Το να ζεις όλο αυτό καθημερινά σε μία εκπομπή, της οποίας το μεγαλύτερο μέρος είναι ψυχαγωγικό, δεν είναι καθόλου εύκολο».

Η Σταματίνα παραδέχεται ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της έχει την ενημέρωση ως τομέα και πεδίο εργασίας. «Δεν με αφήνει αδιάφορη! Στο μέλλον θέλω να κάνω ενημέρωση. Εν ολίγοις, υπάρχει μέσα μου η προοπτική κάποια στιγμή να μπορέσω να μεταπηδήσω σε κάτι περισσότερο ενημερωτικό. Θα προσπαθούσα, όμως, όλο αυτό να γίνει ομαλά, για να μην μπερδευτεί ο κόσμος κι επειδή πιστεύω ότι το κοινό δεν θα με εμπιστευόταν κατευθείαν σε ένα τέτοιο βήμα. Για παράδειγμα, τώρα είμαι σε μια εκπομπή που είναι το 80% ψυχαγωγία και το 20% ενημέρωση. Το επόμενο βήμα μου θα ήθελα να είναι σε μια εκπομπή με 50% ψυχαγωγία και 50% ενημέρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Όταν πριν από δώδεκα χρόνια μπήκα στη δουλειά, θαύμαζα κάποιες γυναίκες που σήμερα παραμένουν πολύ μεγάλα ονόματα, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου. Τις θαυμάζω και τις δύο για διαφορετικούς λόγους. Μου αρέσει η διάρκεια που έχει καταφέρει να “χτίσει” μέσα στο χρόνο η Ελένη, ενώ στην Τατιάνα θαυμάζω ότι είναι χαμαιλέων και επιβιώνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Για εμένα, η Τατιάνα είναι Ταλιμπάν, με την καλή έννοια. Επίσης, εκτιμώ ιδιαίτερα και τη Μάρα Ζαχαρέα, επειδή, εκτός από τη φιλική σχέση που μας σ��νδέει, εκπέμπει και μια ήρεμη δύναμη που την κάνει πολύ ελκυστική στον τηλεθεατή», απαντά η Σταματίνα όταν τη ρωτούν ποιες παρουσιάστριες είναι τα πρότυπά της.

Τέλος, δεν κρύβει την επιθυμία να γράψει ακόμα ένα βιβλίο, επισημαίνοντας, όμως, πως με δύο παιδιά στο σπίτι, φαντάζει… όνειρο απατηλό!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top