Από το… κρεβάτι έκαναν πρεμιέρα Καραβάτου – Κατσούλης!

Τι είπαν για τη νέα σεζόν και τον Δημήτρη Μακαλιά που ��ποχώρησε

Από το… κρεβάτι έκαναν πρεμιέρα Καραβάτου – Κατσούλης!

​«Ποδαρικό» από το κρεβάτι έκαναν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης το πρωί του Σαββάτου, ενώ στα πρώτα τους λόγια αναφέρθηκαν και στο Δημήτρη Μακαλιά, που αποχώρησε από την εκπομπή.

Συνεχίζοντας το concept του τρέιλερ της εκπομπής, το ζευγάρι σηκώθηκε από το κρεβάτι που υπήρχε στο πλατό και καλημέρισε το κοινό.

«Ξεκινήσαμε! Τα καταφέραμε να μην αργήσει ο Κρατερός Κατσούλης και να είναι εδώ στην ώρα του. Έχουμε χαρά που βρισκόμαστε εδώ, στο καινούργιο μας στούντιο, αλλά και πολλά καινούργια πράγματα. Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν πέρσι στην επιτυχία μας και φέτος ευελπιστούμε να κάνουμε το ίδιο. Δουλεύουν πολύ όλοι έδω, δεν έχουν κοιμηθεί. Υπάρχει αυτό της προηγούμενης σεζόν που το ξέρεις αλλά και αυτό της πρώτης φοράς, σαν να βγαίνεις το πρώτο ραντεβού», ανέφερε η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές σύστησαν τους συνεργάτες τους, Νίκο Ζαχαριάδη, Παναγιώτη Τάτση και η Όλγα Λαφαζάνη, ενώ η Κατερίνα αναφέρθηκε και στο Δημήτρη Μακαλιά, λέγοντας: «θέλω να ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που έγιναν πέρυσι τον αγαπημένο μας Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος θα θέλαμε πολύ να είναι και φέτος εδώ. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε Δημήτρη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σε αγαπάμε πάρα πολύ και να ξέρεις ότι είσαι ένας από εμάς».

Δείτε στο βίντεο την έναρξη του «Στα Καλά Καθούμενα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top