Πυρ και μανία ο Χαριτάτος με Τζήμερο: «Πλακώθηκαν» τηλεφωνικά-video

Tζήμερος: «Είναι δημοσιογραφία αυτή; Είστε καλά;-Χαριτάτος: «Είστε πολιτικά ανήθικος! Σπέρνετε μίσος»

«Τηλεφωνικό… ξύλο» έπαιξαν Θάνος Τζήμερος και Σπύρος Χαριτάτος.

Αφορμή στάθηκαν οι εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει on air ο πρόεδρος του κινήματος «Δημιουργία Ξανά», για το κείμενο που έγραψε στο Facebook, και όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, αναφέρεται στην τραγωδία που έγινε στη Μέκκα, έχοντας προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Αρχικά λοιπόν, ο Θάνος Τζήμερος εξήγησε πως «με ενδιαφέρει να καταδείξω την θρησκοληψία και τον σκοταδισμό, απ΄όπου κι αν προέρχεται με αφορμή οτιδήποτε γίνεται στην επικαιρότητα. Όταν υπάρχει μια εκατόμβη νεκρών, αυτή καταδεικνύει την αντιφατικότητα του θρησκευτικού αφηγήματος το οποίο δεν είναι ίδιον μόνο της Ισλαμικής θρησκείας, αλλά και της δικής μας.Με ενοχλεί η ανάμειξη του θείου στα θέματα της καθημερινότητας. Θεωρώ ότι η θρησκεία αφορά την σχέση που έχεις ή δεν έχεις με τις απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ύπαρξης, Είναι όμως μια προσωπική σχέση. Εγώ αγωνίζομαι για να υπάρχει ένα κράτος στο οποίο οι πάντες θα πιστεύουν αυτό που θέλουν και κανείς δεν θα υφίσταται διακρίσεις γι΄αυτό, αλλά δεν θα προσπαθεί και κανένας να επιβάλλει την πίστη του στο δημόσιο λόγο, ή να την αναγάγει στο νομικό κανονιστικό πλαίσιο».

Κουβέντα στην κουβέντα όμως, δεν άργησε να γίνει και ο καυγάς, με τον Θ. Τζήμερο να λέει στον Σ. Χ��ριτάτο:

ΤΖHMΕΡΟΣ: Πήρατε να μιλήσετε εσείς ή εγώ; Αν θέλετε όμως να μιλήσω εγώ, θα μιλήσω εγώ!

ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: Ναι αλλά μην μου λέτε ο,τι θέλετε κύριε Τζήμερε!

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Δεν είναι αυτή δημοσιογραφία!

ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: Όχι, αυτή είναι η πολιτική άποψη που έχετε κύριε Τζήμερε! Εχθροπάθεια και μίσος για τα "πιστεύω" του καθενός!Μισείτε τα πιστεύω των άλλων κύριε Τζήμερε! Αυτό είναι ανήθικο για έναν πολιτικό! Ζητάτε ψήφο!

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας!

ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: Εμένα με ενδιαφέρει τι λέτε στον αέρα που σας δίνω βήμα, όταν σπέρνετε μίσος μεταξύ αλλόθρησκων, εμένα με απασχολεί!

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Πείτε το ποίημα!

ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ: ��εν έχω ποίημα. Εσείς έχετε ολόκληρο κείμενο, μεσάνυχτα που το γράψατε χωρίς να σκέφτεστε ότι 750 μανάδες και πατεράδες κλαίνε για τα παιδιά τους. Και σας ενοχλεί αυτό! Δεν σας νοιάζει αν χάνονται ανθρώπινες ζωές! Σας ενοχλεί πως το δικαιολογεί ο καθένας! Και το λέτε πολιτική άποψη αυτό!

ΤΖΗΜΕΡΟΣ: Είστε με τα καλά σας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top