Spooky: Πασίγνωστη τηλεπερσόνα επικοινωνεί με τον… νεκρό πατέρα της!

Αποκαλύπτει μάλιστα και τι… συζητάνε οι δυο τους

Spooky: Πασίγνωστη τηλεπερσόνα επικοινωνεί με τον… νεκρό πατέρα της!

​Καθοριστικό ήταν το ταξίδι που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν τον περασμένο Απρίλιο στον τόπο καταγωγής της, την Αρμενία, καθώς έκτοτε αναζήτησε πνευματική βοήθεια ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον νεκρό πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν!

spl1131464_004.jpg
Όπως αναφέρει το Radar Online, «η Κιμ έχει αλλάξει πολύ μετά το ταξίδι της. Εκεί ένιωσε μια πνευματική σύνδεση με τον λαό της Αρμενίας και ειδικότερα με τους προγόνους της».

022.jpg
Μάλιστα πηγή αναφέρει πως η 34χρονη τηλεπερσόνα συγκινήθηκε τόσο πολύ, που προσέλαβε μέντιουμ, ώστε να προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον νεκρό της πατέρα.

rob kardashian.jpg
«Η Κιμ πιστεύει πως σε μια προηγούμενη ζωή εκείνη ήταν πριγκίπισσα και ο πατέρας της βασιλιάς» προσθέτει η εν λόγω πηγή.

spl1126178_002.jpg
Στόχος ήταν σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η 34χρονη τηλεπερσόνα να μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον πεθαμένο Ρόμπερτ Καρντάσιαν και να λάβει την καθοδήγηση του, κάτι που τελικά κατάφερε.

spl1127947_001.jpg

Μάλιστα μοιράστηκε και με στενούς της ανθρώπους τι της είπε ο πατέρας της:

«Αν ζούσε, μου είπε πως θα ήταν ευτυχισμένος για την οικογένεια μας, θα ήταν ένας τέλειος παππούς και θα έπαιζε με τα εγγόνια του. Θα ήταν περήφανος για όλους μας!»

spl1127825_002.jpg
Η υπόλοιπη οικογένεια της πάντως, δεν έχει δει με καλό μάτι τις νέες μεταφυσικές δραστηριότητες της Κιμ, καθώς πηγή αποκαλύπτει πως «τόσο η μητέρα της Κρις, όσο και οι αδερφές της, Κλόε και Κόρτνεϊ, δεν είναι χαρούμενες με το νέο της χόμπι. Αλλά δεν της λένε τίποτα επειδή είναι έγκυος και θέλουν να έχει μια ήρεμη κύηση».
spl1128184_001.jpg
kim-kardashian-father-robert-armenian-bar-association-photos.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top