Ένας «δάσκαλος για κλάματα» απόψε στο Star!

Συντονιστείτε απόψε στις 21.10

Ένας «δάσκαλος για κλάματα» απόψε στο Star!
Βράδυ Σαββάτου και δεν ξέρετε τι να δείτε στην τηλεόραση; Το Star σας προτείνει να απολαύσετε την ταινία: «Δάσκαλος για κλάματα» που θα προβληθεί απόψε στις 21.10!

Πρωταγωνιστούν οι: Έντι Μέρφι, Τζέιντα Πίνκετ, Τζέιμς Κόμπερν, Λάρι Μίλερ, Ντέιβ Σαπέλ, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τομ Σάντιακ.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Ο καθηγητής Σέρμαν Κλαμπ είναι συνεσταλμένος και ντροπαλός, εξαιτίας της υπερβολικής παχυσαρκίας του. Το όνειρό του είναι να αδυνατίσει και να γίνει… ο «στόχος» των γυναικών. Γι’ αυτό το λόγο, εργάζεται ακατάπαυστα στο χημικό εργαστήριο του πανεπιστημίου, προκειμένου ν’ ανακαλύψει μια χημική φόρμουλα που να… καίει τα λίπη. Όταν η όμορφη Κάρλα Πέρτι προσλαμβάνεται ως η καινούρι�� του βοηθός στο εργαστήριο, ο Σέρμαν την ερωτεύεται κεραυνοβόλα και αποφασίζει να επισπεύσει τον ρυθμό των πειραμάτων του λαμβάνοντας τελικά ο ίδιος μια μεγάλη ποσότητα από το φάρμακο. Οι κόποι του δικαιώνονται και ο Κλαμπ μεταμορφώνεται ξαφνικά στον αδύνατο και γοητευτικό Μπάντι Λαβ! Όμως, δεν έχει λάβει υπόψιν του τις παρενέργειες του φαρμάκου, που θα τον μπλέξουν σε μια σειρά από απρόβλεπτες και κωμικοτραγικές καταστάσεις…

Έξυπνη φαρσοκωμωδία καταστάσεων, ριμέικ της ομώνυμης ταινίας του ’63, με πρωταγωνιστή τον Τζέρι Λιούις. Αυτή τη φορά, ο συνεσταλμένος ήρωας, που μπλέκει σε μια σειρά από τραγελαφικές καταστάσεις, ενσαρκώνεται απολαυστικά από τον Έντι Μέρφι. Ο Τομ Σάντιακ ακολουθεί πιστά τα πρότυπα επιτυχίας του κλασικού διασκεδαστικού κινηματογράφου και αξιοποιεί τις υποκριτικές ικανότητες του πρωταγωνιστή, που δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, άλλοτε αναδεικνύοντας το κωμικό του προφίλ και άλλοτε προβάλλοντας τη δραματική υπόσταση του συνεσταλμένου καθηγητή. Ιδιαίτερα απολαυστική η σεκάνς του δείπνου όπου ο Έντι Μέρφι υποδύεται όλα τα… θεόρατα μέλη της οικογένειας του Σέρμαν Κλαμπ. Το φιλμ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και κέρδισε το Όσκαρ μακιγιάζ (Ντέιβιντ Λιρόι Άντερσον, Ρικ Μπέικερ) για την εκπληκτική «μετάλλαξη» του Έντι Μέρφι σ’ έναν υπερβολικά παχύσαρκο χαρακτήρα ενώ ο Τζέρι Λιούις συνέβαλε στην παραγωγή της ταινίας.

Δείτε το trailer…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top