ΦΩΤΟ: ερωτευμένη ξανά η Μπαλατσινού - χάδια κι αγκαλιές μέσα στο νερό!

Την «τσάκωσαν» με μελαχρινό μουσάτο στην Πάτμο ένα χρόνο μετά το διαζύγιο

ΦΩΤΟ: ερωτευμένη ξανά η Μπαλατσινού - χάδια κι αγκαλιές μέσα στο νερό!

Στο πρόσωπο ενός μελαχρινού μουσάτου άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα, ένα χρόνο μετά το διαζύγιό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού, που απαθανατίστηκε σε τρυφερά ενσταντανέ!

tzenimpalatsinou.jpg

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «You», δείχνουν την παρουσιάστρια - πρώην μοντέλο και τον αγαπημένο της να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν χάδια στα γαλανά νερά της Πάτμου.

OIL_5522.jpg

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τζένη και ο καλός της κάνουν μπάνια σε ερημικές παραλίες του νησι��ύ, όπως εκείνη στο Λιβάδι Γερανού όπου τους απαθανάτισαν, ενώ βγαίνουν σε γραφικά ταβερνάκια.

OIL_5534.jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, ο έρωτας που «ανθίζει» στην Πάτμο είναι… κοινό μυστικό μεταξύ των κατοίκων, που έχουν δει το ζευγάρι σε «καυτές» αγκαλιές και φιλιά, με φόντο τον ήλιο και τη θάλασσα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των υπολοίπων!

OIL_5506-696x428.jpg

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον Ιούλιο του 2014, μετά από 18 χρόνια γάμου και τρία παιδιά. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και, μάλιστα, πολλές φορές έχει απαθανατιστεί μαζί, σε οικογενειακές στιγμές.

OIL_5558MOD (1).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top