«Πάμε σοβαρά με τον Δημήτρη»: Παντρεύονται Νομικού-Θεοδωρίδης;

Τι αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας

«Πάμε σοβαρά με τον Δημήτρη»: Παντρεύονται Νομικού-Θεοδωρίδης;

​Περνάει αδιαμφισβήτητα αν όχι την καλύτερη, μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της η Δούκισσα Νομικού αφού στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη έχει βρει όσα έψαχνε!

δουκισσα.jpg
Η Δούκισσα που αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων, εξομολογήθηκε σε φιλικό της πρόσωπο πως αυτή την φορά νιώθει διαφορετικά από τις άλλες: «πάμε σοβαρά με τον Δημήτρη. Είναι ο ιδανικός σύντροφος και νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη δίπλα του. Αυτό είναι που μετράει» φαίνεται να είπε η παρουσιάστρια.

δούκισσα 2.jpg
Άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον αν και παραδέχεται πως η σχέση της Δούκισσας και του Δημήτρη είναι σοβαρή, ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν το ζευγάρι δεν κάνει σχέδια γάμου: «περνάνε καλά και δένονται ο ένας με τον άλλον. Η σχέση τους σοβαρεύει ολοένα και περισσότερο και κάποια στιγμή θα προχωρήσουν στην επισημοποίηση και στην δημιουργία του δικού τους σπιτιού. Όλα βαίνουν καλώς αλλά χωρίς βιασύνη» τονίζει, ενώ απαντά και στα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να ψάχνει σπίτι για να στεγάσει τον έρωτά του: «μπορεί να γράφτηκε πως κατέληξαν σε κάποιο σπίτι και ότι ετοιμάζονται να μετακομίσουν αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν βρει κάτι ακόμα.»


νομοκου.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top