Tα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου που δολοφόνησαν στο Αζερμπαϊτζάν

Ο άνθρωπος που έχασε τη ζωή του επειδή σχολίασε ποδοσφαιριστή

Tα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου που δολοφόνησαν στο Αζερμπαϊτζάν

​Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Αζέρου δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίγιεφ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα 5, 6 ανδρών, επειδή άσκησε κριτική για τον επιθετικό της Γκαμπάλα, Γιαβίντ Χουσεϊνοφ.

Ο Ρασίμ είχε σχολιάσει τόσο τις χειρονομίες του επιθετικού της Γκαμπάλα προς τους Κύπριους παίκτες, όσο και το γεγονός ότι κυμάτισε μια τούρκικη σημαία στο παιχνίδι της 6ης Αυγούστου, γράφοντας: «ο Χουσεϊνοφ δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και δεν θα πρέπει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Ο Αζέρος δημοσιογράφος χτυπήθηκε βάναυσα από μία ομάδα 5, 6 ανθρώπων ενώ τελικά κατέληξε.

«Το απόγευμα του Σαββάτου δέχθηκα τηλεφώνημα από κάποιον που συστήθηκε ως ξάδερφος του Χουσεΐνοφ, ο οποίος άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Λίγο αργότερα με πήρε ο ίδιος ο Χουσεΐνοφ. Είχαμε μία νορμάλ συζήτηση. Μου είπε ότι η ενέργεια του παρερμηνεύτηκε. Ήθελε να τονίσει ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία είναι φιλικές χώρες» είπε ο δ��μοσιογράφος.

Όπως ανέφερε ο ίδιος μετά τον πήρε πάλι ο «ξάδερφος» του Χουσεϊνόφ ο οποίος του πρότεινε να πάνε για τσάι σαν ένδειξη συγγνώμης: «του είπα ότι δεν χρειαζόταν, αλλά επέμενε. Όταν πήγα στο ραντεβού με περίμεναν 5-6 άνθρωποι, οι οποίοι μου όρμησαν αμέσως πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε. Με χτύπησαν παντού, μου πήραν το κινητό και εξαφανίστηκαν. Πήγα μόνο μου σε σταθμό πρώτων βοηθειών και μετά με μετέφεραν στο νοσοκομείο» ανέφερε ο δημοσιογράφος στο κρεβάτι του πόνου λίγο πριν ξεψυχήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top