Η ομάδα NCIS επιστρέφει στο Star: τι θα γίνει απόψε!

Ο 9ος κύκλος της αγαπημένης σειράς, στις 21:10

Η ομάδα NCIS επιστρέφει στο Star: τι θα γίνει απόψε!

​Τις περιπέτειες μιας από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές ομάδες δράσης, της NCIS, φέρνει από απόψε, στις 21:10, στις οθόνες μας το Star, μεταδίδοντας τον 9ο κύκλο της σειράς!

Με αμνησία και αίμα στο υπηρεσιακό του σήμα, ο Τόνι ταλαντεύεται από συνεδρίες ψυχοθεραπείας με την Δρ. Ρέιτσελ Κράνστον σε ανακρίσεις από τον Γκιμπς. Σύντομα ο Τόνι αρχίζει και θυμάται. Θυμάται τους μήνες που είχε περάσει ως μυστικός πράκτορας, όπου τον είχε επιλέξει προσωπικά ο γενικός γραμματέας του ναυτικού, Κλέιτον Τζάρβις, στον οποίο και μόνο έδινε αναφορά. Παρόλο όμως που η μνήμη του επανέρχεται, ο ρυθμός είναι αργός, οι εικόνες ελλειπτικές και η ροή του χρόνου ασύμβατη.

Εν τω μεταξύ, ο Σον Λάθαμ, επικεφαλής της εσωτερικής αντικατασκοπείας, προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον άνθρωπο του, Κέισι Στράτον, ο οποίος παρουσιάζεται ως πράκτορας του FBI…

Στο ρόλο του Κέισι Στράτον, ο Σκοτ Γουλφ, γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη νεανική, δραματική σειρά «Party of Five» και από τη δραματική σειρά «Nine», που προβλήθηκε από το Star.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top