Βίντεο: Η σέξι εμφάνιση της Μπεκατώρου και τα κολακευτικά λόγια του Αρναούτογλου

«Θεωρώ ότι η Μαρία αδικείται στο βραδινό εδώ»

Βίντεο: Η σέξι εμφάνιση της Μπεκατώρου και τα κολακευτικά λόγια του Αρναούτογλου

​Μια αποκαλυπτική και ιδιαίτερα σέξι εμφάνιση έκανε την Παρασκευή στα «Καρντάσιανς» η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να κλέψει την παράσταση με την… εμφάνιση της!

Έτσι, εμφανίστηκε στην εκπομπή, φορώντας ένα θεόστενο φόρεμα το οποίο είχε μια… τρύπα στο μπούστο, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τα πλούσια ελέη της!

Η παρουσιάστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Αυτά είδε ο Γρηγόρης και φοβήθηκε ότι χάνει την δόξα του, οπότε και βρήκε τρόπο για να γίνει και πάλι το επίκεντρο, μιλώντας για μια ακόμη φορά ασταμάτητα.

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Έλντα Πανοπούλου και με αφορμή τα καλά λόγια που είπε για την παρουσιάστρια, τσουπ πετάχτηκε και ο Γρηγόρης για να τονίσει ότι η Μαρία αδικείται στην συγκεκριμένη εκπομπή!

«Θεωρώ ότι η Μαρία αδικείται στο βραδινό εδώ», είπε και εκεί που πήγε να μιλήσει η ξανθιά συμπαρουσιάστρια του, την σταμάτησε λέγοντας: «Άσε με να πω αυτό που θέλω. Νομίζω ότι εδώ αδικείσαι γιατί δεν υπάρχει ο χρόνος να βγάλεις αυτό που είσαι, που αν είχαμε γυναικεία θέματα, θα τα αναλάμβανες... Αυτό πιστεύω».

Και εγώ αναρωτιέμαι, αφού τον ενοχλεί που αδικείται γιατί αυτός δεν μειώνει λίγο τον χρόνο που μιλάει για να μπορεί και εκείνη να έχει μια πιο ισχυρή παρουσία στην εκπομπή;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top