«Οι Αθάνατοι» πολεμούν απόψε στο Star!

Ιστορική περιπέτεια που καθηλώνει, στις 22:00

​Μία ιστορική περιπέτεια που καθηλώνει και, μάλιστα, με «άρωμα» Ελλάδας, μεταδίδει απόψε, στις 22:00, το Star: «Οι Αθάνατοι»!

Το σενάριο είναι του Κριστιάν Γκούντεγκαστ και των ελληνικής καταγωγής Βλάση και Τσάρλι Παρλαπανίδη, ενώ η ταινία γυρίστηκε σε παρόμοιο αισθητικά στυλ με αυτό των «300» του Ζακ Σνάιντερ, από τον σκηνοθέτη Ταρσέμ Σινγκ, σκηνοθέτη της ταινίας «Το Κελί», που εντυπωσίασε με το ιδιαίτερο οπτικό της στυλ.

Ο βάναυσος, αιμοδιψής και αλαζόνας βασιλιάς Υπερίων παρελαύνει με τον δολοφονικό στρατό του στην αρχαία Ελλάδα, καταστρέφοντας ανηλεώς και αδιακρίτως τα πάντα στο πέρασμά τους. Το ένα χωριό μετά το άλλο παραδίνονται άνευ όρων στις λεγεώνες του Υπερίωνα, ο οποίος με κάθε του νίκη, πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον βασικό του στόχο: να «ξυπνήσει» την τρομερή δύναμη των κοιμώμενων Τιτάνων και να εξαφανίσει τους Θεούς του Ολύμπου, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ανακόψει την αιματοβαμμένη πορεία του Υπερίωνα προς την απόλυτη κυριαρχία επί του κόσμου. Κι όμως, ένας νεαρός λιθοξόος, ο Θησέας, όταν χάνει τη μητέρα, του κατά τη διάρκεια μιας εφόδου, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Με τη βοήθεια της Σίβυλλα Φαίδρα, ο Θησέας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μια μικρή ομάδα και θα αποδεχθεί το πεπρωμένο του σε μια τελευταία απέλπιδα μάχη από την οποία θα εξαρτηθεί το μέλλον της ανθρωπότητας

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top