Τραγουδιστής που συμμετείχε σε talent show: «μπορεί να πάθεις κατάθλιψη»

Τι λέει για την εμπειρία του;

Τραγουδιστής που συμμετείχε σε talent show: «μπορεί να πάθεις κατάθλιψη»

Μπορεί ο Δήμος Αναστασιάδης να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2006 από το «Dream Show» και πέρυσι να τον βλέπαμε να βοηθάει τον Μιχάλη Κουινέλη στο «The Voice», ωστόσο, κάθε άλλο παρά καλή γνώμη έχει για τα talent shows!

Σε συνέντευξή του, ο νεαρός τραγουδιστής δηλώνει πως τα εν λόγω τηλεοπτικά προγράμματα βοηθάνε κάποια παιδιά, αλλά όχι όλα: «πολλά παιδιά μπορεί να πάθουν και κατάθλιψη. Για τον καθένα μας είναι ξεχωριστό πράγμα η βοήθεια. Ίσως τα talent shows βοηθάνε τα παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, να αποκτήσουν εμπειρία, να δουν πράγματα, όχι όμως να γίνουν καταξιωμένοι τραγουδιστές. Είναι αστείο να περιμένει κάποιος ότι αν λάβει μέρος σ' ένα talent show την επόμενη μέρα θα στρωθεί ο δρόμος του με ροδοπέταλα.Από τη δική μου εμπειρία θεωρώ ότι σ' αυτό το χώρο χρειάζεται συστηματική δουλειά, προσπάθεια και ταπεινώτητα».

Μιλώντας για την συμμετοχή του στο «The Voice», ο Δήμος αναφέρει πως ήταν μια όμορφη εμπειρία και δεν ένιωσε κριτής, ενώ επισημαίνει πως θα λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο μόνο αν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top