Νέα κόντρα: Πέτρος Κωστόπουλος - Ιωάννα Λίλη έβγαλαν «μαχαίρια»

Εκατέρωθεν μπηχτές μέσω των εκπομπών τους

Νέα κόντρα: Πέτρος Κωστόπουλος - Ιωάννα Λίλη έβγαλαν «μαχαίρια»

Αφορμή για εκατέρωθεν «βολές» στάθηκε μία ερώτηση της Ιωάννας Λίλη στον Νίκο Μουτσινά, που προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου και την ανταπάντηση της παρουσιάστριας.

Τι κι αν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει διαψεύσει επανειλημμένα τις φήμες ότι θα αναλάβει του χρόνου το πρωινό του Mega μαζί με τον Νίκο Μουτσινά;
Η Ιωάννα Λίλη ρώτησε σχετικά τον Νίκο Μουτσινά, επισημαίνοντάς του, μάλιστα, ότι... χάρηκε όταν το διάβασε, αν και της αρέσει το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού!

«Όχι ότι το δικό μας πρωινό της είναι κακό... Η Ιωάννα Λίλη είναι αυτό που λέμε η μύγα και το ξύγκι. Στην Ελλάδα ζούμε, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει… Ο Νίκος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για την δουλειά του και καλά έκανε και η ερώτηση είναι κουτσουμπολάκι. Την γλιτώσαμε, πάντως, προς το παρόν. Εκτός κι αν κατέβει η Ιωάννα Λίλη να μας πάρει την εκπομπή», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και έκλεισε τα χείλια του με τα χέρια επικαλούμενος, όπως τόνισε, τον σύζυγό της, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Άμεσα απάντησε η παρουσιάστρια του «Makedonia TV»: «όχι, Πέτρο μου! Δεν θα κατέβω στην Αθήνα. Είναι δυνατόν; Εγώ, ούτως ή άλλως, έπρεπε στο πλαίσιο της δουλειάς, εφόσον είχα καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά, να τον ρωτήσω για το πρωινό, αφού υπάρχει αυτή η φήμη και νομίζω ότι έχει φτάσει και στα δικά σας τα αυτιά. Προς Θεού, εγώ δεν θέλω να ρίξω μομφή στη δική σας την εκπομπή και δεν έχω καμιά τέτοια πρόθεση γιατί σας αγαπώ - και εσένα και την Τζένη», είπε και πρόσθσε με νόημα: «άλλωστε, ήμουν καλεσμένη, με link βέβαια, και έλειπες εσύ, Πέτρο μου. Σας αγαπώ πολύ και εσένα και την Τζένη και τον Νίκο βέβαια».

Δείτε στο βίντεο τις «βολές» των δύο παρουσιαστών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top