Γιαννιάς- Κωστάκη: «Για μας η κριτική επιτροπή του “Just” δεν μετράει!»

Τι είπε το ζευγάρι που ήθελε να αποχωρήσει από το χθεσινό live;

​Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, ο Γιώργος Γιαννιάς έγινε έξαλλος με την κριτική της επιτροπής στο 3ο live του «Just the 2 of Us» και ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από το σόου, μαζί με την παρτενέρ του, Ράνια Κωστάκη.

Τελικά, λίγο πριν τη βαθμολογία του τελευταίου ζευγαριού, του Γιώργου Παράσχου και της Κατερίνας Στανίση, η Ράνια Κωστάκη ζητώντας το μικρόφωνο είπε:

«Εμείς μετά την κριτική της επιτροπής και μόνο, όχι του κόσμου, γιατί για τον κόσμο είμαστε εδώ και για το Mega και την παραγωγή, είχαμε σκοπό να φύγουμε αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα μείνουμε εδώ. Απλά από δω και πέρα, η κριτική επιτροπή για μας δεν μετράει»

«Θεωρώ ότι ήταν παράφορα άδικη η επιτροπή» πρόσθεσε ο Γιώργος Γιαννιάς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια πήρε θέση υπέρ της κριτικής επιτροπής λέγοντας: «Είναι σκληρά αυτά τα λόγια. Στο κάτω κάτω κριτική επιτροπή είναι…»

Νωρίτερα, ο τραγο��διστής κατηγορήθηκε ότι άφησε την παρτενέρ του, Ράνια Κωστάκη να κολυμπήσει «στα βαθιά χωρίς σωσίβιο» και ότι δεν τη βοήθησε πάνω στη σκηνή, παρά το γεγονός ότι δυσκολευόταν με το τραγούδι, «Κόκκινη γραμμή» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top