Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση! Τζεμιλέ και Καρολίν διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον Αλί

Τι θα δούμε σήμερα στις 18:45 στην «Προδοσία»;

Η μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στη σύζυγο και την ερωμένη του Αλί Ακαρσού διαδραματίζεται σήμερα και το star.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες για τις δραματικές εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο σημερινό επεισόδιο.

Η Μπερίν δεν πηγαίνει στη σχολή και αυτό ανησυχεί τους φίλους της, οι οποίοι φοβούνται ότι την έχουν συλλάβει μαζί με τον Αχμέτ. Ο Αχμέτ αφήνεται ελεύθερος, βεβαιώνεται ότι η Μπερίν είναι καλά και ευχαριστεί τους φίλους του, που κατέστρεψαν τις ενοχοποιητικές προκηρύξεις.

Στο σχολείο, ο Μετέ ξεσπάει όλη τη βίαιη συμπεριφορά, που έχει υποστεί από τον πατέρα του, εναντίον του Νετζατί. Ο Οσμάν αρρωσταίνει καθώς περιμένει όλη νύχτα τον πατέρα του στην πόρτα και διακομίζεται στο νοσοκομείο.

Η Τζεμιλέ ειδοποιεί τον Αλί, ο οποίος σπεύδει να δει τον γιο του, αφήνοντας την Καρολίν να τον περιμένει στο ξενοδοχείο της. Όταν το παιδί επιστρέφει στο σπίτι, ο Αλί ξαναφεύγει για το πλοίο. Η απόφασή του αυτή εκπλήσσει δυσάρεστα την Τζεμιλέ.

Η Τζεμιλέ πηγαίνει την άλλη μέρα στο πλοίο για να τον παρακαλέσει να γυρίσει στο σπίτι αλλά εκεί θα συναντηθεί με την Καρολίν, η οποία δεν καταλαβαίνει γιατί ο Αλί δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους. Η συνάντηση των δύο γυναικών θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top