Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Οι κόντρες μας στο Πρωινό είναι αληθινές"

Μιλάει για τη φιλία του με τον Γιώργο Λιάγκα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Οι κόντρες μας στο Πρωινό είναι αληθινές"

Ούτε μία ούτε δύο αλλά πολλές φορές έχουμε δει να γίνονται όλοι στην εκπομπή “Πρωινό mou” μαλλιά κουβάρια. Αν νομίζετε ότι οι ιστορικοί καυγάδες είναι στημένοι… απατάστε!


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Οι κόντρες και οι διαφωνίες που έχουμε στον αέρα είναι πέρα για πέρα αληθινές και νομίζω πως φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Απλώς έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας τα οποία μας χάρισαν την πολυτέλεια πλέον όλοι να αρπαζόμαστε την ώρα εκείνη και στο επόμενο λεπτό να πει κάποιος κάτι και αυτό είναι όλο»

Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν έχει δεχθεί, ούτε αυτός ούτε η Σάσα Σταμάτη κατευθύνσεις από το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ενώ τονίζει πως και τους δύο τους έχει κορώνα στο… κεφάλι του!

«Με το Γιώργο έτυχε και γίναμε φίλοι, δέσαμε! Έχουμε αναπτύξει μια αληθινή σχέση. Είναι αληθινός μου φίλος. Μου έχει ανοίξει το σπίτι του και με έχει αφήσει να παίξω με το παιδί του, και αυτό με τιμά»

Στο κλείσιμο της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλεσε τον Ουγγαρέζο «ο αδελφός μου». Πως αισθάνθηκε γι αυτό; «Ανατρίχιασα. Δεν το έχω ξαναπεί πουθενά αλλά είχα έναν αδελφό τον οποίο έχασα και αν ζούσε σήμερα, θα ήταν στην ηλικία του Γιώργου, οπότε καταλαβαίνεις»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top