Ρ. Κορομηλά: «Ζω στον αληθινό κόσμο, όχι σ’ έναν πλαστικό»

Η παρουσιάστρια ανοίγει το σπίτι της και μιλά για άνδρες, λάθη και «σ’ αγαπώ»

Ρ. Κορομηλά: «Ζω στον αληθινό κόσμο, όχι σ’ έναν πλαστικό»

Η Ρούλα Κορομηλά, ανοίγει το σπίτι της στην Κηφισιά και με έντονη φιλοσοφική διάθεση μιλά για τα… «απωθημένα» της, τους άνδρες και τις σχέσεις.

koromila1.jpg



«Απωθημένα δεν έχω γιατί πάντα φροντίζω αν κάτι θέλω, να προσπαθήσω να το πλησιάσω έστω. Και στη δουλειά μου ισχύει αυτό και στην προσωπική μου ζωή. Γ’ αυτό το λόγο δοκίμασα τις δυνάμεις μου σε διαφορετικές τηλεοπτικές ζώνες. Γιατί κάθε ανήσυχος άνθρωπος οφείλει να ρισκάρει, να μη βολεύεται και να θέλει να δοκιμάζει τις προκλήσεις που μπορεί να τον σαγηνεύουν. Με όποιο τίμημα. Κι αν αποτύχεις, εσύ ξέρεις πως δοκίμασες. Ρίσκαρες. Αλλά έτσι δεν υπάρχει απωθημένο που κάνει τους ανθρώπους εμπαθείς, μίζερους, δυστυχείς και κακοπροαίρετους», είπε.

koromila2.jpg



Η Ρούλα δηλώνει επίσης «παραδοσιακή γυναίκα» και τονίζει ότι ποτέ δε φόβισε τους άνδρες που ήθελαν να βρεθούν δίπλα της.

koromila3.jpg



«Αν με τον όρο “παραδοσιακή γυναίκα” εννοείς εκείνη που είναι δοτική, θέλει να έχει στρωμένα τραπέζια, να μαγειρεύει για όσους αγαπά, να απαλύνει στεναχώριες, να λύνει προβλήματα, να είναι εκεί για τους φίλους της – δίπλα και όχι απέναντι – να δίνει ευκαιρίες – όχι κατ’ εξακολούθηση -, να δίνει ευκαιρίες – όχι κατά συρροή - , να ορίζει την ουσία και όχι την εικόνα, να είναι γυναίκα που δίνει, θηλυκό που προσφέρει… Τότε ναι. Είμαι!», τόνισε και συνέχισε:

koromila4.jpg



«Δεν φόβισα ποτέ, αλλά ούτε με φόβισε κανένας άνδρας. Δεν είναι οι σχέσεις οι δικές μου αναμέτρηση. Είναι μοίρασμα, αρμονία και αγάπη. Όσο διαρκούν».

koromila5.jpg



Τονίζει μάλιστα ότι μπορεί ως γυναίκα να είναι φιλάρεσκη, όμως δε ζει σε άλλο κόσμο.

«Ζω στον αληθινό κόσμο και όχι σε έναν πλαστικό. Γύρω μας υπάρχουν αδιέξοδα και δυσκολίες στην απλή επιβίωση. Πάντως, η γυναικεία μου φιλαρέσκεια είναι πολύ πιο απαιτητική και δεν στέκεται στην εμφάνιση και μόνο», τόνισε.

koromila6.jpg



Όσο για την τελευταία φορά που είπε “σ’ αγαπώ”, λέει:

«Τελευταίες φορές στα “σ’ αγαπώ” δεν υπάρχουν. Μόνο πρώτες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top