Ξέσπασε στο Twitter για την Εθνική η showbiz

Τι έγραψαν οι σταρ για τον αγώνα με την Τσεχία;

Ξέσπασε στο Twitter για την Εθνική η showbiz

Τον αγώνα της γαλανόλευκης αγαπημένης με την Τσεχία παρακολούθησε την Τρίτη και η showbiz, με κάποιους από τους αγαπημένους μας σταρ να σχολιάζουν στο Twitter.

«Πάμε γερά Ελλάς», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ενώ, παρά τα δύο γκολ που φάγαμε στα πρώτα λεπτά, ο τραγουδιστής συνέχισε να είναι αισιόδοξος, σχολιάζοντας «δεν τα παρατάμε ποτέ». Φυσικά, ο Σάκης πανηγύρισε δεόντως στο τέρμα που σημείωσε ο Γκέκας: «γκοοοοοοοοοολλλλλλλλ!!!!», tweetαρε τη στιγμή που η μπάλα μπήκε στα δίχτυα!

Με την γαλανόλευκη στα χέρια έξω από το στάδιο πόζαρε ο Θάνος Πετρέλης και «ανέβασε» την φωτογραφία στο Ίντερνετ με το σχόλιο «Ελλαδάρα πάμε γερά όπως παλιά...», ενώ εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για την διαιτησία: «αυτό το μ..... ο διαιτητής πάει φιρί φιρί να μας νευριάσει να τους κερδίσουμε... Δώσε και κόκκινη να το γυρίσουμε ρε καραγκιόζη!».

«Ξέρουμε 40 κιλά μπάλα παραπάνω... βαλε ένα αριστερό μπακ και ένα καφέ στο Χαλκιά. Σκέτο», συνέστησε ο Γιώργος Λιανός στον Φερνάντο Σάντος μέσω του Twitter του, ενώ πρότεινε την αλλαγή του Σαμαρά και του Χολέμπας με Φετβατζίδη ή Νίνη και Μήτρογλου. Όσο για την διαιτησία; Ούτε ο Γιώργος άντεξε, χαρακτηρίζοντας τον επόπτη «φονιά».

Και ενώ τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα του αγώνα, ήρθε η Σίσσυ Χρηστίδου να κάνει την… διαφορά: «σ’ ευχαριστώ ποδόσφαιρο για την άδεια Κηφισίας», ήταν το tweet της την ώρα του αγώνα! Τι να πεις;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top